Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a îndemnat pe alegătorii suceveni să voteze echipa liberală pentru Parlamentul României pentru a putea continua dezvoltarea județului. Gheorghe Flutur a ținut să le mulțumească sucevenilor pentru votul covârșitor dat în favoarea administrației liberale la alegerile locale. Flutur a amintit că prin redistribuire, la nivelul județului Suceava PNL a primit peste 51% din voturile sucevenilor. „Asta înseamnă că în următorii patru ani, dumneavoastră care ne-ați pus la treabă, așteptați de la noi să înfăptuim ceea ce am promis în campania electorală. Și suntem foarte hotărâți cu echipa liberală să facem acest lucru. Avem rugămintea să fiți consecvenți și să ne dați votul pentru echipa de parlamentari liberali la alegerile din 6 decembrie. De ce spun asta cu sufletul deschis, uitându-mă în ochii dumneavoastră? Ați mers pe mâna noastră la alegerile locale şi avem proiecte foarte curajoase. Ca să le putem îndeplini depinde enorm de mult să avem majoritatea în Parlamentul României, care să dea guvernare liberală”, a declarat liderul PNL.

El a adăugat că este un om cu experiență politică, care a trăit şi vremuri sub guvernare PSD și vremuri „când au fost ai mei la guvernare”. Gheorghe Flutur a ţinut să amintească de faptul că timp de şapte ani, sub guvernare PSD, judeţul Suceava a fost pedepsit prin blocarea unor investiţii extrem de importante. „V-aș aduce aminte pedepsirea județului Suceava în şapte ani de guvernare pesedistă când s-a amânat rușinos finalizarea centurii ocolitoare a Sucevei, când s-a amânat pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, când s-a amânat centura de la Rădăuți, când s-au amânat lucrările la gazul metan spre Vatra Dornei și multe altele. Toate din cauza PSD, care nu a avut drag de Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul PNL Suceava a subliniat că le cere votul sucevenilor pentru echipa parlamentarilor liberali la alegerile din 6 decembrie pentru că nu poate să fac singur ceea ce am promis. „Am nevoie să fiu înțeles de Guvern și de Parlament”, a spus Flutur. El a declarat că PNL a venit la guvernare în urmă cu un an, şi imediat, în decembrie 2019, prima acțiune a guvernului liberal a fost deblocarea proiectului de apă şi canal din judeţul Suceava, în valoare de 234 milioane de euro. „Am făcut-o cu liberalii. Vom avea proiecte, 25 de lucrări pe apă canal, în tot judeţul, de la Șcheia, Vicovu de Sus, Marginea, Mitocu Dragomirnei, Sucevița, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi în alte foarte multe localități. Şi este doar un exemplu.

În martie 2020, guvernarea liberală a deblocat construcția magistralei de gaz spre Vatra Dornei, promisă 7 ani de PSD și fără a face însă niciodată nimic. De asemenea, guvernarea liberală a aprobat construcția, pe 10 milioane de euro, a Punctului Vamal de la Siret. Şi astea s-au întâmplat numai în acest an. Sunt doar câteva exemple pentru a înţelege de ce avem nevoie de parlamentari liberali în această construcție viitoare”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Flutur: „Avem nevoie de votul dumneavoastră la parlamentare pentru echipa PNL”

Preşedintele PNL Suceava a amintit că în această perioadă grea, de pandemie, lupta este pentru revenirea la normalitate a judeţului. În acest sens, Gheorghe Flutur a spus că administraţia judeţeană are investiţii importante în domeniul sănătăţii, respectiv construcţia unui spital de copii şi a unui spital de boli infecţioase. „Avem nevoie de un Guvern care să ne ajute. Şi trebuie spus că actualul Guvernul liberal ne-a dat aprobarea pentru cele două spitale”, a precizat preşedintele PNL Suceava. El a amintit şi de faptul că municipiul Suceava are nevoie de o sală polivalentă, investiţie amânată tot de PSD, dar şi de preluarea Casa Culturii a Sindicatelor pentru a le oferi sucevenilor un loc pentru acțiuni culturale consistente

„Avem nevoie şi de investiții în turism. Am asociat stațiunile Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului în stațiunea unică Bucovina. E nevoie de investiții, de un pol de dezvoltare turistică. Am pregătit proiecte pentru tabăra de la Bucșoaia. Pregătim proiecte pentru salina de la Cacica. Pregătim proiecte de infrastructură turistică pentru a veni și mai mulți turiști în județul Suceava”, a mai adăugat preşedintele PNL Suceava.

El a mai spus că tot actualul Guvern a emis actul normativ pentru ca centurile ocolitoare fin Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei să fie construite sub coordonarea Consiliului Județean Suceava, cu fonduri europene. „Pentru aceasta este important să ai un Guvern și o majoritate parlamentară care să te audă. Mai mult. Am înființat parcul industrial Bucovina de la Aeroportul Ștefan cel Mare şi parcul industrial de la Siret şi dorim să le umplem cu investitori. Ne trebuie o politică liberală deschisă investitorilor”, a mai spus liderul liberalilor suceveni.

 

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a declarat că vrea să fie înţeles foarte bine de ce face acest apel pentru continuitate. „Pentru că numai în felul acesta se va simți ceva util făcut pentru județul Suceava. Sunt un om implicat. Doresc să fac lucruri utile pentru concetățenii mei și asta o pot face cu echipa liberală. De aceea dragii mei vă asigur că voi lupta necontenit pentru revenire la anormalitate și trecerea acestei perioade grele. Vă suntem alături, eu și echipa mea. Şi sunt convins că veți fi și dumneavoastră alături de noi și veți merge la vot pe 6 decembrie, pentru ca Suceava să aibă un viitor european. Va trece și pandemia. Sunt convins că vor veni și vremuri mai bune, mai liniștite. Acum, pe vreme rea trebuie să ne pregătim pentru vremuri mai bune. Trebuie să investim, trebuie să modernizăm. Ne gândim la confortul și siguranța, bunăstarea dumneavoastră. De aceea avem nevoie de votul dumneavoastră la parlamentare pentru echipa PNL. Doamne ajută!”, a încheiat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava