Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a solicitat Guvernului Româniai ca în cadrul negocierilor pe care le are cu Uniunea Europeană cu privire la alocarea fondurilor pentru perioada 2014-2020 să fie creat şi finanţat un program special pentru turism. Gheorghe Flutur a declarat că PDL a creat acel „pol de dezvoltare urbană” prin care mai multe capitale de judeţ au obţinut finanţare europeană pentru proiecte de investiţii, adăugând că ar fi oportun şi crearea unui program pentru înfiinţarea de „poli de dezvoltare turistică”. Dorinţa liderului PDL este aceea ca Bucovina să devină „pol de dezvoltare turistică” situaţie în care ar putea fi promovate proiecte cu fonduri europene vizând investiţii în infrastructura turistică, în dezvoltarea serviciilor, în crearea de rute culturale. „Ar fi benefic pentru noi un program special pentru poli de dezvoltare turistică. Ce înseamnă asta? În primul  rând trebuie asigurată infrastructura turistică şi mă refer la domeniul schiabil. Nu vedeţi că durata de şedere a unui turist este foarte scurtă? De ce? Pentru că nu e diversificată oferta şi atunci suntem obligaţi să finanţăm infrastructura de turism. Am făcut pensiuni dar trebuie să facem şi pârtii de schi”, a explicat Flutur. Senatorul PDL de Suceava a arătat că pentru a asigura succesul polului de dezvoltare turistică un element foarte important îl reprezintă gastronomia. Pentru ca lucrurile să se realizeze solid şi sănătos în turism Flutur propune asocieri între cei care activează în branşă în vederea efectuării unor investiţii precum parcuri de agrement sau locuri de joacă. „Asta va trebui să facem pentru că acum este un turism egoist fărâmiţat şi dacă nu facem asociere vom avea foarte multe probleme”, a spus Flutur. El a amintit de Asociaţia „Produs în Bucovina” înfiinţată la iniţiativa sa ai cărei membri şi-au dezvoltat afacerile de când sunt în această structură.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Etc.

  @uh_etc.
  Smintilici,eu nu discut cu imbecili din categoria ta. Nu stiu daca la voi se cunoaste adagiul referitor la cei saraci cu duhul,de aia nici nu ti-l spun,cel mai bine e sa-ti pastrezi bruma de neuroni pe care o ai ca sa te ocupi de interesele personale imediate,lasa-le pe ale altora,nu e de tine.
  Doua detalii:
  1. spune si tu daca nu esti bou daca abia acuma te-ai prins ca eu,desi sunt aceeasi persoana,postez sub nume diferite… Si care-i problema? E mai bine sa te dai ,ca voi,drept jumatate din populatia Sucevei si sa insailati aceleasi texte de imbecili patentati,analfabeti functionali,lepre scapate la banul public dar intarcate temporar?
  2. Cum e,totusi,cu negocierile cu UE pentru alocarea fondurilor europene pentru perioada 2014-2020? Macar atat lucru ar trebui sa stiti ca acestea au fost purtate de basescu,prin uzurparea atributiilor guvernului,si s-au incheiat dezstruos,dupa cum am spus…Nu mai este ce negocia…
  Acest mesaj nu este,de fapt pentru tine,sarace cu duhul,ci pentru cine pricepe.

 • http://SiteWeb... Uhhhhhhhh

  Mai , mancatorule de rahat puturos , HuHu , da tare le mai ai tu prostanace , talentul criticatului,Da de ce ma carlanule (ca sa fiu in ton cu sarbatorile pascale),nu narezi marile realizari ale clocitului Nechifor , ca daca-l puneai pe oul inchistrit a lui Flutur scotea pui , de cat de putoare e!Da ce-ati facut ma PSD-istilor imputiti la coaie , in afara de minciuni , aliante cacate si corupte , ministri protapiti in functii si apoi deportati la puscarie , impozite si taxe nesimtite!
  Si la Suceava l-ati bagat cica in seama pe blajinul Bradatan pe locul ELIGIBIL 23 , ma carlanilor corupti si pupatori de cururu Pontiste!
  Poate da Dzeu si ajungeti toti la parnaie si se curata tara asta de mafie PSD-ista si de retorici dementi care posteaza pe forumuri dupa ce au mancat ouale stricate ale lui Flutur, vezi Kitrofon , Grigoe -criticul masii , HUHu, tractorul dement!Auzi mai baiete descreierat , nu te mai chinui sa-ti schimbi numele prost , esti renumit pentru dementa ta!Sa pasti fericit bucile lui Nechifor , Ponta , Dragnea si alte lichele dezastruoase!

 • http://SiteWeb... Hu-Hu

  „Flutur, a solicitat Guvernului României ca în cadrul negocierilor pe care le are cu Uniunea Europeană cu privire la alocarea fondurilor pentru perioada 2014-2020 să fie creat şi finanţat un program special pentru turism.”
  Din ratiuni practice,pentru economia discutiei,am sa ma prefac ca admit ca sunteti sanatosi si o duceti bine cu capul dar,mai ales, cu bunul simt…
  Mancatorule de rahat,oare chiar atat de prosti ne crezi incat sa luam de bune şâşca debitată la foc automat de padurar?
  Pai cine nu stie ca basescu a incheiat discutiiile pentru 2014-2020 la C.E. intr-un mod dezastruos,suma este batuta in cuie,cam 1000 Euro pe cap de locuitor… Jenant,toate tarile din jur ,membre UE,au sume in jurul a 2000 de Euro,basescu a „negociat” dar ,de fapt, a tradat interesele Romaniei…
  Ce sa mai negocieze Romania?
  Nu este basescu autorul vostru,nu sunteti voi urmasii lui Traian,”si anume a lui Traian Basescu”,dupa cum a zis muza voastra de la Plescoi?
  Chiar va prefaceti sau sunteti tolomaci,ca altfel nu se explica de ce ne credeti pe noi… Aveti voi informatii ca se mai discuta?
  Nu va e rusine?
  Nu va mai asumati impostorul? Dar de ce va asumati impostura?
  Flutur poate sa propuna orice acuma,de exemplu ca Bucovina sa devina imperiu cu capitala la Comanesti/Botosana,sa-l puna ministru al culturii pe Dragusanul si prim-ministru pe Balan,sa-si faca un SRI pe scheletul lui Serban Costache si sa mai faca un minister al propagandei cu Manole ministru cu program redus,sa aiba acesta si pauze de alaptare dar si de sugiuc la frectiile sale preferate,Galenica si Carmol.
  Altfel,este greu de inteles de ce nu a facut ceea ce cere el acuma pe vremea in care era sef la CJ,pe atunci avea un puseu strasnic de pasunismo-semanatorism,se pricepea foarte bine sa faca hore si stransuri,sa cante din trambita si sa se etaleze in costume populare kitsch-oase,vomitive… In acest timp,alti sefi de C.J.,chiar pedelisti,au tras spuza pe turta lor…Este cam jenant sa recunoastem dar si judetul Botosani a trecut in fata noastra,au mai putine mall-uri dar mai multe atractii economice ba chiar turistice…
  Ce a facut regimul lui Flutur in afara de gimnastica cu oul „inchistrit” pe care l-a mutat prin tot orasul,simbol al unei minoritati etnice,desfiintarea caii ferate care mergea la Putna,aruncarea la gunoi a statuii lui Petri I Musat ?
  A facut cladirea aceea imposibila din parcarea hotelului Bucovina,cea care obtureaza intrarea la biblioteca si sta acolo caun Wc sau tractir plesnit in curtea unei biserici,drept la mijloc…
  Aia este facuta,vorba altui papagal trecut la PMP,un sef de lift,”cu fonduri europene”… Ca daca ati mai facut voi ceva cu fonduri europene se pune doar la vile si hoteluri,care la Sucevita,care la Austria…
  Ce este aia turism ecumenic sau religios? Se poate face turism „ecumenic” in baza conceptelor neoprotestante ,impotriva vointei exprimate fara echivoc a ierarhilor bisericii ortodoxe,care nu pot concesiona manastirile ca pe niste prepanatii sau stabilimente aducatoare de venit pentru arendasi spiritului neoprotestanti?
  Cand si cand ,domnul flutur iese la rampa (nu aia de busteni,unde s-ar pricepe,cu cliupa…) si anunta ce mai vrea, ce mai propune… Este usor sa vrei,sa propui,si eu as vrea multe,dar acesta nu este un motiv sa se si intample. Cea mai sigura cale ar fi fost ca dumnealui sa vrea si sa faca la timp,cand a avut butoanele…
  Ca in timp ce dumnealui se infofolea in bundita,altii,mai sprinteni,furau oule de sub closca. Altii tot de la pe(r)dele…

 • http://SiteWeb... Uhhhhhhhh

  Vai , nu-l deranja Fluture , pe Nechifor , din dulcele somn!De veci de-ar fi !

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava