Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat USL că a dat jos Bucovina de pe harta Europei şi a României, acolo unde a reuşit să fie cunoscută în perioada în care democrat liberalii au condus judeţul Suceava. Gheorghe Flutur a declarat că în perioada în care el a condus Consiliul Judeţean Suceava au fost făcute eforturi pentru a promova Bucovina atât la nivel naţional, cât şi internaţional, „un lucru pe care nimeni nu poate să-l conteste”, însă în momentul de faţă actuala conducere USL a administraţiei judeţene a renunţat la a mai promova această regiune a ţării. „Din păcate USL a dat-o jos Bucovina de pe harta ţării şi a Europei. Asta pe mine mă sperie. Pentru că e foarte greu să faci un nume, să promovezi un brand, şi foarte uşoară este ignoranţa. Dacă nu crezi în aceste proiecte, şi doar să plăteşti firme de catering ca să-ţi facă publicitate pentru Bucovina, nicidată nu o să câştigi. Astea trebuie să fie din suflet. Trebuie să le trăieşti. Să pierzi zile, nopţi şi luni, să te lupţi, şi la Viena, la Paris sau Tel Aviv şi să faci reclamă produselor din Bucovina, turismului şi meşteşugurilor”, a spus Flutur. Mai mult, el a criticat actuala conducere a Consiliului Judeţean pentru că nu mai promovează brandurile create de el, făcând referire în special la Târgul Produs în Bucovina. Gheorghe Flutur a dat exemplu ediţia de anul acesta a târgului organizat la Bucureşti, care a avut loc sub un alt nume decât „Produs în Bucovina”. Liderul PDL Suceava a arătat că în momentul de faţă s-a ajuns ca tot ceea ce a fost făcut de el este interzis de conducerea USL a judeţului. De asemenea, Flutur a ţinut să precizeze că şi modul în care se lucrează în momentul de faţă în Consiliul Judeţean este total diferit faţă de perioada în care el conducea această instituţie. „Salariaţii din Consiliul jdueţean, dacă îi mai întrebaţi azi, o să povestească ce ritm era cu Flutur, şi ştiu că mulţi sunt bucuroşi că nu mai sunt preşedintem, şi cum se joacă astăzi cărţi pe calculator astăzi. Asta e problema. Dacă vrei să fii băiat bun, de treabă, e una, dar dacă vrei să laşi ceva în urmă, e alta”, a mai spus Gheorghe Flutur.

El i-a îndemnat pe democrat liberalii suceveni să explice mai mult care au fost realizările administraţiei PDL în judeţul Suceava, făcând referire, printer altele, la modernizarea DN 17, la proiectele de modernizare a infrastructurii de drumuri, a reţelelor de apă şi canalizare, la investiţiile făcute la Spitalul Judeţean, la proeictul de modernizare a Aeroportului „Ştefan cel Mare”, la 43 de proiecte de infrastructură pe care le-a lăsat semnate şi care trebuie doar pornite, sau la modernizarea Cetăţii de Scaun a Sucevei. „Probabil că la Cetatea de Scaun a Sucevei se vor făli la anul cei din USL, cu ce mare investiţie de 14 milioane de euro au făcut ei cu banii aduşi de Flutur”, a declarat preşedintele PDL Suceava.

El a spus că pentru judeţul Suceava este extrem de important să existe un lider politic de nivel naţional, care poate cu adevărat să sprijine proiectele de dezvoltare ale judeţului. Gheorghe Flutur a arătat că s-ar fi bucurat ca PSD şi PNL Suceava ar fi avut astfel de lideri, care să aibă un cuvânt de spus la Bucureşti, însă acest lucru nu se întâmplă.

Flutur a ţinut să precizeze că începând cu data de 1 ianuarie 2014, PDL va intra în linie dreaptă pentru viitoarele alegeri, el subliniind că că acest partid se pregăteşte să guverneze din nou România. „Cu 1 ianuarie ieşim la bătaie cu toate forţele. O bătălie care cred că trebuie să o ducem şi pentru că USL greşeşte şi supără foarte multă lume. Nici eu nu mă aşteptam la o erodare atât de mare a USL-ului într-un timp atât de scurt. Nu cred că mă înşel, pentru că stau de vorbă cu oamenii din Suceava, şi mulţi dintre ei regretă votul pe care l-au dat anul trecut. Şi asta pentru că USL dovedeşte că una a promis anul trecut, pentru care au primit votul, şi alta se întâmplă în fiecare zi”, consideră Gheorghe Flutur. El a mai spus că PDL se pregăteşte să ajungă din nou la putere, prin uşa din faţă, deoarece „cine crede că putem să ajungem la putere doar că se ceartă Antonescu cu Ponta se înţeală, şi ar fi o altă greşeală. Noi trebuie să ne gândim să câştigăm alegerile şi să modernizăm în continuare România şi Suceava”. Gheorghe Flutur a mai spus că PDL este un partid în creştere, având în momentul de faţă peste 20% în sondaje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... zanfira hulubina

  Raspuns pt.anonimus:VA FELICIT PT.ACEASTA ABORDARE OBIECTIVA niciodata nu vor exista termene de comparatie intre cei doi protagonisti.Eu nu stiu cum sunt ei la serviciu dar stiu cum sunt ca si administratori ai judetului.FLUTUR-om puternic , responsabil,harnic , luptator,care se impune atat la putere cat si in opozitie , caracter puternic si ce e cel mai important -indragostit de Bucovina.NECHIFOR-om fara personalitate , supus, pupcurist,incompetent ,arogant uneori si ce e cel mai revoltator-nepasator fata de Bucovina.Asa se vad lucrurile din afara Consiliului Judetean .Si mi se rupe sufletul , credeti-ma!

 • http://SiteWeb... mimi gorcea

  Nechifor ar face bine sa plagieze(ca seful sau iubit)macar ce a facut Flutur si sa continue ca a inceput asta.Da, deja s-a afisat pe la TV cu mareata sa realizare de la cetate , nerusinat cum e crede ca puncteaza ceva voturi pt.asta.Ar fi frumos sa ne prezinte fondurle europene pe care le-a adus in judet el personal sau fondurile cu destinatie speciala pt.jud.SV ADUSE DE LA BUC.ASA CUM ADUCEA fLUTUR.Asteptam cu nerabdare , deja ai pierdut un am nene.

 • http://SiteWeb... Luchianu Ramona

  Intr-adevar asa se face opozitie , cu argumente.De multe ori am auzit actuala cond.a judetului criticand ce au facut predecesorii dar foarte lasciv , fara niciun fel de argument , decat cel al furtului din banul public.Furtul celor de la putere este un fapt arhicunoscut in toate guvernele Romaniei , se intampla si in tari mult mai civilizate ca Romania.Problema este ca noi locuitorii judetului sa vedem ceva realizari in urma a 4 ani de mandat.In urma lui Marza s-a vazut dezastru cras , in urma lui Flutur s-au vazut multe (unele enumerate de el mai sus), speram ca in urma lui Nechifor sa vedem macar atatea realizari cate a avut Flutur(desi sunt sceptica , primul an este dezastruos, dar poate recupereaza).Despre asta este vorba , critica trebuie sa fie constructiva nu doar dusmanoasa.

 • http://SiteWeb... Anonimus

  STIMABILI FORUMISTI ,
  Haideti sa vedem lucrurile limpede din prisma unui om care nu iubeste politica si politicienii mai ales.Lucrez de destula vreme in Cons.Judetean SV si am fost si subalternul lui Flutur si colegul-subalternul lui Catalin.Daca ar fi sa vedem lucrurile asa cum sunt exact cei 2 nu din prisma partidelor din care fac parte ci din prisma lor ca oameni , concluzia v-o prezint.FLUTUR:un om dur , ca lemnul din padurea pe care a pastorit-o , cu inclinatii spre tiranie uneori , placut de noi salariatii de cele mai putine ori , care te punea la treaba de-ti sareau capacele,care te mustruluia de-ti sareau fulgii daca nu faceai treaba bine dar un om pe care eu il apreciez pt.incapatinarea de a face lucrul bine si pt.dragostea sa sincera pt.Suceava.Domnilor , asta iubea Bucovina mai mult decat pe nevasta-sa , dumnezeu s-o ierte, si avea o incrancenare si-o ambitie de a cara tot ce se poate aici , la Suceava!NECHIFOR:un baiat calm , tacut de cele mai multe ori , respectos (ma uimeste atitudinea lui de acum), care s-a ocupat de patratica lui fonduri europene.acum ca presedinte este luat de val pe nepregatite , ca sef este f.permisiv , putem sa plecam la 10 acasa fara probleme , nu ne are nimeni grija,cu atitudine prietenoasa si cu mult bun simt fata de salariati, prototipul sefului mediocru , de acord cu zicala :ziua trece , leafa merge!Dar din pacate atat!Pt.noi salariatii Nechifor e mana cereasca dar pt.judet este raie capreasca!Si atunci va intreb:nu ar fi mai bine ca presed.cons.jud.sa fie apolitic , dar sa fie gospodar cu trup si suflet pt.aceasta zona decat frumusel , tinerel si fara initiativa?
  PS.As dori raspunsuri decente , nu umplute de venin electoral, haideti sa vedem lucrurile obiectiv nu din prisma simpatiilor politice.Multumesc.

 • http://SiteWeb... filica patru

  Imi place iesirea ta Flutur faci bine ca le reamintesti ce ai facut pt.Suceava si poate cei care lehaie in vant isi vor pune botnite.Nu cred ca exista in alianta lu peste vreun om cu sufletul deschis pentru Suceava , vad doar propriile interese si atat.Sa le fie rusine persoanelor din marea alianta ca au uitat de promisiuni , ca au uitat de ce sunt acolo , ca au uitat de tot de Bucovina si.i aduc doar deservicii!

 • http://SiteWeb... dinu

  Asa este , ar trebui sa iesim in strada si sa-i tragem de urechi pe Nechifor si Baisanu , ca tare ne mai rugau sa mergem sa-i votam , ne dadeau si loganuri..si acum stau cu boturile pe labe!

 • http://SiteWeb... orest cremenitchi

  Doamne cata dreptate este in ce ati relatat dle presedinte.Netrebnicii astia nu au facut sa stam pe loc dar ne-au tras inapoi in acest ultim an.Ce mare pacat pacat pt Bucovina , acest tinut binecuvantat de Dzeu cu de toate , numai cu oameni destepti nu!De ce a trebuit sa dam la o parte un om care sufera pt.acest tinut si sa aducem in judet senatori si deputati din alte zone(Surugiu , si altii ca el)pe care i-am vazut in campanie si doar atat!!!!!De ce sa ramanem pe loc 4 ani , cand Bucovina s-ar fi dezvoltat extraordinar la carma cu Gheorghe Flutur!!!!!Da-i romanului mintea de apoi , Doamne!!!!!

  • http://SiteWeb... damian robu din Ilisesti

   Asa Fluture da-le peste bot neghiobilor astora ca merita!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava