Muzeul Bucovinei

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanțarea șoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, pentru anul Centenar. „Mi-am exprimat îngrijorarea că în proiectul de Buget pe 2018 este prevăzută o sumă nesemnificativă în dreptul acestui important obiectiv de investiții.
Am insistat pe argumentul că există o creștere continuă a traficului rutier dinspre Siret și Rădăuți, că apar frecvent ștrangulări în Șcheia și Obcini, Municipiul Suceava”, a Gheorghe Flutur. El a adăugat că a ridicat și problema respectării unor grafice de execuție a lucrărilor, după ce de anul acesta finanțarea centurii se asigură cu fonduri europene.
„Am avut și o discuție cu un secretar de stat din minister solicitând să se revină asupra previziunilor din Proiectul de Buget pe 2018, să se găsească o soluție pentru ca șoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în anul Centenar 2018”, a spus Flutur. Șeful administrației județene a precizat că în ultima perioadă au fost prea multe discuții și controverse cu privire la termenul de finalizare a acestei rute ocolitoare, el subliniind faptul că acum este momentul în care toți parlamentarii suceveni să sprijine efectiv finanțarea în vederea finalizării acestui obiectiv guvernamental în anul Centenar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava