Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a cerut şefilor instituţiilor deconcentrate din judeţ eficienţă în activitate şi mai multă deschidere în ceea ce priveşte dialogul cu oamenii şi rezolvarea problemelor acestora. Flutur le-a transmis acest mesaj miercuri la şedinţa Colegiului Prefectural unde a fost prezent alături de prefectul Constantin Harasim. El le-a propus directorilor un dialog instituţionalizat ori de câte ori va fi nevoie. „Doresc în calitate de preşedinte de Consiliu Judeţean să-mi anunţ toată disponibilitatea  pentru o colaborare eficientă cu dumneavoastră pentru desăvârşirea actului de administraţie eficient şi aş putea spune că îmi doresc şi mai eficient pentru perioada următoare. Poate lumea o să spună că astea sunt vorbe aşa standard a unor oameni politici. Eu cred însă va trebui să avem un dialog instituţionalizat cu fiecare instituţie în parte foarte eficient şi ori de câte ori este nevoie”, a declarat Flutur.

Flutur promite sucevenilor că îi va reprezenta în toate problemele chiar dacă unele lucruri nu stau în dreptul fişei postului său

Gheorghe Flutur le-a cerut îngăduinţa şefilor de instituţii de a le sesiza toate problemele şi blocajele care vor apărea în judeţ explicându-le că el va reprezenta interesele sucevenilor în toate situaţiile chiar dacă fişa postului său nu le prevede explicit. „Dacă tot ne-a ales populaţia direct sau indirect avem un mandat din partea populaţiei, avem foarte multe mesaje pe care să le transmitem unele către instituţiile guvernamentale naţionale altele către instituţiile judeţene sau locale şi chiar dacă am văzut că este o teorie să ne uităm în fişa postului care sunt atribuţiile unui preşedinte de consiliu judeţean o să vă cer îngăduinţa am spus-o şi la guvern şi la miniştrii cu care am vorbit zilele astea să sesizez problemele care simt că nu merg sau blocajele din judeţul Suceava. Eu cred că toţi suntem interesaţi să rezolvăm problemele populaţiei judeţului Suceava să rezolvăm proiecte să rezolvăm blocaje şi apelul meu este să fim eficienţi şi să fim mai aplicaţi în ceea ce priveşte discuţiile cu oamenii şi rezolvarea problemelor lor. Am să încerc să-i reprezint de fiecare dată chiar dacă unele lucruri nu stau în dreptul fişei postului dar în dreptul fişei postului meu stau şi chestiuni legate de reprezentare şi de apărare a intereselor locuitorilor judeţului Suceava. În acest context aş vrea să înţelegeţi de ce ne întâlnim în perioada următoare”, a spus Flutur. Flutur  le-a mai cerut şefilor de instituţii să se implice mai mult în accesarea de fonduri europene după ce a constatat că numărul de proiecte la nivel de judeţ este mic. La final şeful administraţiei judeţene a ţinut să evidenţieze implicarea promptă a unor instituţii în gestionarea efectelor inundaţiilor din 18-20 iunie amintind de Direcţia Silvică, Sistemul de Gospodărire a Apelor şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava