• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Detaşamentul de pompieri Fălticeni şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Baia.
La sosirea pompierilor, ardeau două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit dar şi la o construcţie din gospodăria învecinată.
Au ars depozitul de furaje, pe o suprafaţă de 100 mp, adăpostul de animale, pe 30 mp, o tonă de cereale, două tone de fân, 100 baloţi de paie şi circa doi metri cubi lemn de foc. Flăcările au afectat şi aproximativ 10% din depozitul de furaje al gospodăriei învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 23:25.
Cel mai probabil, incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Pompierii au salvat locuinţa proprietarului şi gospodăria învecinată.
Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava