Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a ajuns cu greu în Croația în sfârșit la mijlocul acestei zile. Echipa suceveană a stat mai mult de jumătate de zile în vamă și a ”sărit” involuntar peste primul amical programat, cel cu NK Brezice, din liga secundă a Sloveniei.

Foresta Suceava a deplasat în Croația următorul lot de jucători: Odoh Chika, Izougu Samson, Vlad Cimbru, Dănuț Mihăescu, Ilie Marian, Ciprian Hostiuc, Marius Manole, Eugeniu Celeadnic, Andrei Popovici, Alexandru Crap, Alexandru Arnold, Eduard Galiț, Ruslan Chelari, Marian Botezatu, Ionuț Mihăescu și Agbomoniyi Oluwaseun.

Atacantul Robert Martin, accidentat, mijlocașul Iosif Netbai, testat pozitiv la COVID-19 și fundașul Adrian Dorobanțu, aflat în proces de recuperare după accidentare la cap, au fost lăsați acasă. Din staff-ul tehnic al echipei fac parte Bogdan Tudoreanu (antrenor secund), Antoniu Stoian (antrenor de portari), Niculae Grosu (delegat).

În cadrul stagiului de pregătire din Croația, „galben-verzii” își vor stabili cartierul general la Medulin. Sucevenii vor participa la cea de-a opta ediția a turneului Arena Cup. „Forestierii” au fost repartizați în grupă cu formațiile NK Sibenik, NK Istra, ambele din prima ligă croată, și OFK Zarkovo, care activează în eșalonul al doilea din Serbia. Din cealaltă grupă vor face parte NK Locomotiva Zagreb (Croația, Liga I), NK Slaven Belupo (Croația, Liga I), FK Iskra (Muntenegru, Liga I) și NK Opatija (Croația, Liga a II-a).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava