Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava va efectua cantonamentul de iarnă în străinătate, “galben-verzii” urmând să se pregătească în perioada 12-26 ianuarie în Croația.

În cadrul stagiului din localitatea Medulin, din cantonul Istria, echipa antrenată de Ionuț Moșteanu va disputa mai multe meciuri amicale în cadrul unui turneu la care și-au mai anunțat prezența formații precum Rijeka sau Lokomotiv Zagreb.

”Echipa noastră va fi cazată într-un complex care dispune de opt terenuri de fotbal și unde vom avea condiții optime de pregătire. Cantonamentul va costa aproximativ 8.000 de euro și se apropie de costul unui cantonament la Pojorâta, acolo unde obișnuiam să ne pregătim pe perioada iernii. În plus, firma Tarsin ne va asigura gratuit transportul în Croația”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac, care a precizat că delegația suceveană nu va întâmpina probleme cu COVID-ul în condițiile în care doar trei jucători din lot sunt în acest moment nevaccinați.

Fotbaliștii suceveni au revenit la antrenamente la mijlocul acestei săptămâni și după perioada de reacomodare la efort, vor avea parte de un stagiu de pregătire centralizată în Hrvastka.

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul vecinilor de la Şomuz Fălticeni.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava