MOPAN Suceava

Cu toate că activitatea de la club este practic paralizată din cauza lipsei finanţării, fotbaliştii Forestei Suceava au reuşit să se mobilizeze exemplar, au uitat de toate neajunsurile, izbutind să câştige cu scorul de 2-1 disputa cu Metalul Reşiţa, în etapa a XXIX-a a Ligii II. Partida a fost influenţată de vântul care a suflat în rafale şi de suprafaţa destul de tare a terenului de joc.
După 20 de minute de tatonare, oaspeţii puteau deschide scorul prin Pîrvu, însă şutul acestuia din mijlocul suprafeţei de pedeapsă a nimerit stâlpul din dreapta al porţii apărate de Niga. Cea mai mare şansă de gol a sucevenilor din primul mitan i-a aparţinut lui Mutu, care a reluat cu capul, în bară, o minge centrată de Cerlincă.
Fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu şi Marius Lup au ieşit mult mai montaţi de la cabine, trecând şi peste nedreptatea care le-a fost făcută în minutul 48, atunci când centralul Florin Miron, din Bucureşti, a închis ochii la un henţ comis de căpitanul Reşiţei, Munteanu, în propria suprafaţă de pedeapsă. După ce Semeghin a şutat milimetric pe lângă vinclu, sucevenilor le-a surâs şansa în minutul 68: Dumitriu a şutat sănătos la poartă, Kololo, goalkeeperul oaspeţilor, a respins în faţă, iar Cornel Căinari, pe fază, a înscris plasat pentru 1-0. Acelaşi Căinari a fost aproape de 2-0 în minutul 78, pentru ca, imediat, Lung să reia peste transversală o minge recepţionată în urma unui corner.
Metalul a început să îşi arate colţii abia în ultima parte a întâlnirii. Buduroi şi Vasile l-au întins serios pe Niga în minutele 86 şi 87, însă portarul Forestei n-a mai avut ce face la şutul lui Valeriu Lupu, din minutul 88. Finalul a fost de-a dreptul dramatic, iar golul izbăvitor al Forestei a venit când nimeni nu se mai aştepta, în al cincilea minut de prelungiri: Vraciu i-a aşezat o minge lui ionuţ Mihălăchioaie, iar fundaşul dreapta al Forestei a şutat cu sete de la 25 de metri, aducând bucuria în tabăra Forestei. Victoria a fost salutată şi de suporterii derutaţi de faptul că tabela electronică a stadionului s-a oprit în minutul 90.
„Ne aşteptam la un meci greu, în condiţiile în care, din cauza problemelor de la club, nu ne-am antrenat normal în ultimele trei săptămâni. Îi felicit pe băieţi pentru ardoarea cu care au luptat până la final, chiar dacă nu au mai fost plătiţi de multă vreme şi vor petrece sărbătorile pascale fără niciun ban în buzunar. Sper ca până la urmă să se rezolve toate aceste probleme, iar de săptămâna viitoare să reintrăm în normal”, a declarat antrenorul Marius Lup.

Foresta Suceava: Niga – Mihălăchioaie, A. Mutu, D. Lung (cpt.), Semeghin (Vraciu 66′) – Căinari, Dumitriu, Vl. Stănescu (Dănilă 83′), Drugă – Cerlincă (C. Buziuc 75′), Bg. Rusu.
Rezerve neutilizate: Hântăscu – A. Florescu, Masella, Aerioaiei.
Antrenor: Marius Lup

Metalul Reşiţa: Kololo – Dănănae (Oct. Vasile 72′), Cr. Munteanu (cpt.), Cr. Dima, Val. Lupu – Al. Radu – Borţoneanu (Rz. Petre 90′), Fl. Pîrvu (Buduroi 69′), Dr. Matei, Alin Pătraşcu – Dina.
Rezerve neutilizate: Botaş – M. Ciobanu, Al. Ionescu, Al. Dan.
Antrenor: Mihai Stoica

Stadion: Areni (Suceava); Spectatori: 300; Arbitru: Florin Miron (Bucureşti); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Alexandra Theodora Apostu (Bacău); Jucătorul meciului: Ionuţ Mihălăchioaie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava