MOPAN Suceava

Etapa a III-a a turneului play-out-ului Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru CSU Suceava întâlnirea cu Steaua Bucureşti, pe terenul acesteia. Partida se va disputa miercuri, 19 aprilie, de la ora 18.00, în capitală.
Atât Steaua, cât şi CSU Suceava se prezintă la acest meci cu moral bun, ambele câştigând runda precedentă, la limită, disputele cu CSM Satu Mare, respectiv CSM Focşani. Deşi adversarii în mod normal nu se compară, totuşi gruparea bucureşteană evoluează foarte bine pe teren propriu.
„Fiecare punct din turneul play-out contează şi trebuie să ne luptăm pentru în fiecare meci. Nu va fi nicio dispută uşoară şi din acest motiv trebuie să fim concentraţi.
Vom încerca să ne apărăm şansa noastră şi să eliminăm greşelile din partida cu CSM Focşani. La acea dispută am avut forţa să revenim, dar trebuie să nu mai existe o diferenţă aşa de mare între reprize. Sper să facem un joc bun şi să mai facem un pas către menţinerea în primul eşalon valoric” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

Clasament play-out
1. Steaua                    10    6    3    1    268-237    21
2. CSU Suceava         9    7    0    2    231-205    21
3. CSM Focşani        10    6    1    3    253-235    19
4. CSM Făgăraş         9    2    1    6    207-235      7
5. CSM Satu Mare    10    0    1    9    232-279     1

În acest clasament, conform regulamentului, s-au luat în considerare punctele obţinute de cele cinci echipe în meciurile directe din sezonul regulat. În turneul play-out, departajarea finală a două sau mai multe echipe aflate la egalitate de puncte se face luând în calcul toate rezultatele (cele două jocuri din sezonul regulat şi cele două jocuri din play-out).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava