Foresta Suceava a rezistat până aproape de final pe terenul celor de la CSM Focșani într-un meci din etapa a III-a a seriei I a Ligii a III-a. Din păcate, într-un moment de neatenție sucevenii au primit gol în minutul 87 când Ștefan Lupu l-a surprins pe portarul Cătună.
Foresta Suceava a făcut un joc mult mai consistent decât cel de pe teren propriu cu Șomuz Fălticeni și are deocamdată trei puncte din două partide jucate, gruparea pregătită de Salim Benachour având un meci restanță cu FC Botoșani 2.
În aceeași a treia rundă a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți a izbutit a doilea succes stagional, tot la limită, în fața celor de la Metalul Buzău. Cerlincă a deschis scorul în prima repriză dintr-un penalty în minutul 25. Oaspeții au egalat în partea secundă prin Bardaș, pentru ca ân minutul 80, Coroamă să aducă victoria pentru formația pregătită de Dorin Goian și Daniel Bălan.
În etapa a IV-a a seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava va juca vineri 14 septembrie pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, în timp ce Bucovina Rădăuți va evolua sâmbătă 15 septembrie la Sporting Liești.

Rezultate consemnate în etapa a III-a:
Ceahlăul Piatra Neamț – SC Oțelul Galați    0-1
CSM Pașcani – CSM Râmnicu Sărat    0-0
FC Botoșani 2 – KSE Târgu Secuiesc    0-1
CSM Focșani – Foresta Suceava    1-0
Bucovina Rădăuți – Metalul Buzău    2-1
Șomuz Fălticeni – CSM Roman    1-0
Sănătatea Darabani – Știința Miroslava    2-0
Gloria Buzău – Sporting Liești    2-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava