Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a pierdut rezonabil în etapa a IV-a a Ligii a II de fotbal în faţa celor de la FC Argeş. După ce a încasat 31 de goluri în trei runde, gruparea suceveană a cedat doar cu 0-2 în faţa celor de la FC Argeş.
Deşi a avut patru seniori în primul 11, Cerlincă, Stănescu, Masella şi Diallo, jocul a curs înspre poarta suceveană încă din start, dar tânărul Sebastian Bâlbă s-a opus cu succes deschiderii scorului, respingând mingea în bara la o lovitură liberă executată de Raul Costin. Cu italianul Masella şi ghanezul Diallo în linia de apărare, reduta gazdelor a cedat în minutul 25 al întâlnirii, când argeşenii au beneficiat de un corner de pe partea dreaptă, mingea a ajuns în centrul careului, de unde acelaşi Raul Costin a înscris cu un şut la colţul lung.
De partea cealaltă, careul piteştean a fost liniştit, jucătorii Forestei Suceava, care s-au ocupat în principal de defensivă, au trimis un singur şut spre poarta oaspetilor, prin Robert Bosânceanu.  S-a intrat cu 0-1 la pauza, in aplauzele celor aproximativ 1.100 de spectatori veniţi să vadă noua faţă a echipei locale de fotbal, după aducerea celor patru investitori străini pe Areni.


FC Argeş a vrut să scape repede de orice emoţii şi a făcut-o la cinci minute de la reluarea jocului, când Năstăsie a profitat de o gafă a defensivei sucevene şi l-a învins pe Bâlbă cu un şut puternic din marginea careului. Nou-intratul Buhăescu a ratat apoi o ocazie monumentală, după o aruncare greşită a portarului sucevean, iar pe contre, Cerlincă a trimis mult peste ţintă de la 25 de metri. Coroamă a expediat primul şi singurul şut pe spaţiul porţii adverse în minutul 68, când portarul Octavian Popescu, care a şomat, a respins în lateral.
În ultimul sfert de oră, David Andrei, Buhăescu şi Ionuţ Şerban au trecut rând pe rând pe lângă golul trei, iar pe final, Foresta a ridicat spectatorii în picioare la câteva faze fixe pe care le-a avut în preajma careului echipei din Trivale.
Foresta Suceava – FC Argeş s-a terminat 0-2. Formaţia suceveană a pierdut şi al patrulea meci, dar nu a mai luat un sac de goluri aşa cum s-a întamplat în primele trei runde ale Ligii a II-a.

Foresta Suceava: Bâlbă – Vatamaniuc, Diallo, Masella, Tacu, Raţă (’90 Buliga), Coroama (’90 Păvăluc), Bosânceanu, Stănescu, Cerlincă, Scutariu (’63 R. Sumanariu). Antrenor: Florin Cristescu.
FC Argeş: Oct. Popescu – Torişte, Vişa, Şerbănică, Ct. Stan R.Costin, Şerban, Tofan, D. Andrei (’70 Al. Popa) – I. Năstăsie,Nilă (58 Buhaescu). Antrenor: Iordan Eftimie.

Programul etapei a IV-a:
Ripensia Timişoara – ASA Tg.Mureş    3-2
Sportul Snagov – CS Afumaţi    2-0
Dunărea Călăraşi – CS Baloteşti    2-1
Olimpia Satu Mare – Hermanstadt Sibiu    2-0
UTA Arad – CS Mioveni    1-1
Pandurii Tg.Jiu – Academica Clinceni    1-2
ASU Poli Timişoara – Metaloglobus Bucureşti    0-2
Ştiinţa Miroslava – Chindia Târgovişte    0-9
Luceafărul Oradea – Dacia Brăila    3-4
Foresta Suceava – FC Argeş    0-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava