Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava, echipa fanion a județului, a înregistrat ”câteva” rezultate remarcabile în acest debut de sezon competițional în Liga a II-a. După două înfrângeri consecutive, formația pregătită de  Cristi Popovici, a reușit un parcurs de excepție care numără nu mai puțin de 11 meciuri fără înfrângere. Dacă scădem golul primit în prelungirile prelungilor cu Academica Clinceni, parcursul erste perfect, adăugând și partidele din Cupa României.

În aceste condiții, suporterii suceveni au venit în număr mare în tribunele stadionului ”Areni”, în același timp, ”veteranii” s-au întrebat cu, ”funcționează” totul la ”turație maximă”.
Răspunsul e venit de pe gazon, acolo unde nu s-a mai văzut de multă atâta determinare și dorință de victorie. Au fost cel puțin 5.000 de suporteri în tribune pentru că, în primul rând, Foresta Suceava joacă fotbal și vrea să câștige.
CS Mioveni, o formație incomodă care avea doar șase glouri primite în 10 etape, patru din prima confruntare, a venit pe ”Areni” în dorința de a scoate un rezultat bun, la fel cum ar fi gândit și Foresta dacă juca în deplasare. Cu o apărare foarte exactă, fundașii centrali fiind foarte buni în duelurile aeriene, oaspeții au ținut în ”șah” echipa pregătită de Cristi Popovici.

”Spargerea” defensivei argeșene a venit în minutul 31 când, Bogdan Rusu a prins un șut de senzație care i-a lăsat ”mască” pe toți, inclusiv portarul celor de la CS Mioveni. Au mai fost o sumedenie de situații bune de a marca pentru gazde, dar mingea s-a ”încăpățînat” să intre în poarta celor de la CS Mioveni.
A fost totuți 2-0 cu câteva minute înainte de pauză, același Bogdan Rusu, bun jucător de picior stâng, reușind să transforme o lovitură liberă din apropierea careului grupării oaspete.

De la 2-0 la pauză, sucevenii au privit lejer partea secundă a meciului. Au fost și situații bune de atac, dar și momente de relaxare care au dat emoții spectatorilor. La unul din aceste momente, lucrurile au ”degenerat” și CS Mioveni a redus din handicap.
Ce a urmat după minutul 76, nu s-a mai putut numi fotbal, adică un joc în care se dorește a marca gol în poarta adversarului. Spre lauda lor, fără niciun fel de exagere, sucevenii și-au apărat avntajul și șansa și au câștigat cu 2-1. Momentele încinse de pe final de meci din partea celor de la CS Mioveni nu au avut suport pentru că, sincer, Foresta Suceava a fost mai bună de această dată.

Foresta Suceava: Niga – Mihălăchioae, D. Lung, Masella, Semeghin (cpt.) – Cerlincă, Vl. Stănescu (A. Mutu ’86), Dumitriu (Rz. Avram ’68), Căinari – Bg. Rusu, M. Matei (Bujor ’74).
Rezerve neutilizate: Hînţăscu – Aeriaoei, D. Drugă, Strugariu
Antrenor: Cristian Popovici

CS Mioveni: Oct. Popescu – Tirică, Gugu, Vişa, Tomozei (Şchiopu ’75) – Rădescu, M. Galan (A. Popa ’60),Biceanu, Ayza (cpt.) – Ed. Florescu (Boboc ’38), M. Vintilă.
Rezerve neutilizate: F. Croitoru – Bg. Stanciu, V. Mazilu, D. Iancu.
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Areni (Suceava); Arbitru: Cristian Codrea; Asistenţi: Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (toţi din Baia Mare).

Rezultate înregistrate în etapa a XI-a:
UTA Bătrâna Domană – Juvnetus București    0-1
ASU Poli Timișoara – Sepsi Sf.Gheorghe        0-1
Chindia Târgoviște – Șoimii Pâncota    6-0
Unirea Târlungeni – Olimpia Satu Mare    0-2
Dunărea Călărași – Academica Clinceni    0-0
Dacia Brăila – Metalul Reșița     2-1
CS Balotești – CS Afumați    0-1
ACS Berceni – Luceafărul Oradea    0-1
Foresta Suceava – CS Mioveni    2-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava