MOPAN Suceava

Șirul de rezultate bune ale formației Foresta Suceava a făcut ca atmosfera din tribunele stadionului ”Areni” să fie una splendidă care aduce aminte de momentele în care echipa Sucevei era în primul eșalon valoric al fotbalului românesc. Nu doar rezultatele au adus fanii pe stadion, ci și faptul că gruparea pregătită de Cristi Popovici joacă fotbal cu adevărat și marchează multe goluri.
Nu au trecut decât 11 minute din disputa dintre Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila, din etapa a IX-a a Ligii a II-a, că scorul era deja 1-0. După mai multe centrări mai puțin reușite, Semeghin a izbutit una perfectă care a fost trimisă cu capul în plasă de tânărul Stănescu, un mijlocaș care a acumulat ceva maturitate în joc. Golul marcat a produs o euforie deosebită că au ”zăngănit” și geamurile de la tribuna oficială.
Până la pauză gazdele au avut numeroase ocazii de a marca, însă Lucian Dumitriu nu a mai fost atât de lucid ca la Râmnicu Vâlcea, iar Marius Matei a fost neinspirat. Au fost și două șarje bune ale oaspeților care au avertizat că echipa brăileană condusă de ”veteranul” Frunză nu este de neglijat.


Pentru a ”lămuri” lucrurile și a nu avea emoții, antrenorul Cristi Popovici le-a transmis jucătorilor săi să păstreze ritmul pentru a înlătura orice dubiu în privița câștigătoarei. Foresta Suceava s-a distanțat la două goluri pe tabela de marcaj în minutul 51. Cerlincă a fost faultat ân careu de Frunză și Marius Matei a transformat impecabil lovitura de la 11 metri acordată de centralul Rusandru, un arbitru de Liga I.
După ce a punctat, vârful de atac Marius Matei a oferit un ”assist” excelent pentru colegul său din ofensivă Bogdan Rusu. Stângaciul a preluat calm balonul pe piept și la trimis în plasa porții brăilene.


Nu a fost 3-0 pentru Foresta Suceava în meciul cu Dacia Unirea Brăila, ci 4-0 pentru că fundașul Alin Mutu a marcat cu capul la un corner executat bine de Drugă și și-a trecut în cont al doilea său gol în acest debut de campionat.
La 4-0 pentru Foresta Suceava bucuria a fost generală în rândul suporterilor suceveni, dar nu s-a putut observa acest lucru și la tribuna oficială pentru că geamul spart nu a putut fi înlocuit.
Una peste alta, a șasea victorie în campionat pentru Foresta Suceava care, orice s-ar spune, este o echipă frumoasă care joacă pe atac și oferă spectacol oriunde s-ar duce. După ce săptămâna trecută sucevenii au făcut peste 2.000 de kilometri, la finele acestei sptămâni îi așteaptă o nouă deplasare lungă la Reșița pentru partida cu Metalul din etapa a X-a.

Foresta Suceava: Niga – Mihălăchioae, D. Lung, A. Mutu, Semeghin (cpt.) – Vl. Stănescu – Căinari, Dumitriu, Cerlincă – Bg. Rusu, M. Matei.
Rezerve: Hînţăscu – Rz. Avram, Bujor, Strugariu, D. Drugă, Aeroaiei, Dănilă.
Antrenor: Cristian Popovici

Dacia Unirea Brăila: Gârlea – Gab. Niţă, Necoară, Olenic, Stănciulescu – Frunză (cpt.), C. Roşu, Rz. Adăscăliţei, D. Oprea – M. Enciu – Al. Muscă.
Rezerve: Cr. Mitrea – L. Ivan, M. Iordache, P. Ioan, Roşoagă, Misăraş, Calu.
Antrenor: Alin Pânzaru
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); Asistenţi: Gero Szabo (Cluj-Napoca) şi Daniel Hulubei (Vaslui).

Rezultate înregistrate în etapa a IX-a a Ligii a II-a:
Olimpia Satu Mare – Academica Clinceni    3-2
Unirea Târlungeni – Sepsi Sfântu Gheorghe    1-1
CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reșița    5-2
UTA Bătrâna Doamnă – CS Afumați    2-1
Foresta Suceava – Dacia Unirea Brăila    4-0
CS Balotești – Șoimii Pâncota        2-0
ASU Poli Timișoara – Luceafărul Oradea    1-3
ACS Berceni – FC Brașov    1-4

Dunărea Călărași – Juventus București 1- 2
Din etapa a IX-a a mai rămas de disputat meciul  Chindia Târgoviște – CS Mioveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava