Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a IV-a a Ligii a II-a de fotbal, Foresta Suceava a arătat ca o adevărată echipă şi a dovedit şi în faţa propriilor suporteri că are potenţial. După două victorii consecutive în campionat, gruparea suceveană îşi doreşte continuare pe acelaşi trend şi înaintea jocului din runda a V-a la ACS Berceni.

„Suntem pe un drum bun şi vrem să continuăm la fel. Mergem la Berceni cu gândul la victorie. Întotdeauna, la echipele la care am fost antrenor, am dorit ca formaţia mea să domine jocul. Nu se poate tot timpul, sunt situaţii diferite de la meci la meci, însă trebuie să luptăm pentru fiecare minge şi să ne dorim victoria.

Va fi o dispută dificilă la Berceni din două puncte de vedere. Primul este acela că gruparea gazdă nu are niciun punct, dar are o evoluţie ascendentă după primele runde, iar al doilea este reîntîlnirea jucătorilor noştri cu doi foşti colegi, acum în postura de adversari, Sfrijan şi Apostol, doi fotbalişti care şi-au făcut „datoria” sub culorile Sucevei” a declarat antrenorul principal a formaţiei Foresta Suceava, Cristi Popovici.

Foresta Suceava are o mulţime de nume noi în lot, jucători care vor să demonstreze de ce sunt capabili. Începutul acestui sezon competiţional a arătat faptul că se vrea şi se şi poate.

„Mă bucur că am ales Suceava, am găsit oameni deosebiţi aici, oameni cărora le place fotbalul, conducători, colegi, staff tehnic şi toată atmosfera este propice performanţei. Mă simt bine aici şi vreau să facem un campionat bun” a afirmat fundaşul central Alin Mutu.
„Nu este distanţă mare de la Botoşani la Suceava. Deşi sunt doar mai puţin de 40 de kilometri, este distanţa dintre Liga I şi a II-a.
Aş fi vrut să am mai multe şanse la Botoşani, însă e bine că am ajuns la Suceava şi vreau să ajut echipa şi sunt alături de colegii mei pentru a ne îndeplini obiectivul propus pentru acest an” a fost de părere atacantul Vlad Bujor.

Sursa foto: www.facebook.com/ACS-Foresta-Suceava-Oficial

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava