Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a pierdut surprinzător, la mijlocul acestei săptămâni, pe sinteticul de la Liceul cu Program Sportiv, amicalul cu juniorii de elită de la Sporting Vaslui, partida disputându-se cu doar 12 zile înainte de startul sezonului oficial de primăvară al Ligii a III-a. Vasluienii, care au avut în teren și doi tineri talentați suceveni, este vorba de Iustin Oblesniuc, format la Junior Câmpulung Moldovenesc și Valentin Vatamaniuc, crescut de Omnia Suceava, au dat o replică dârză, impunându-se la final cu scorul de 3-2.

După o primă repriză albă, Foresta a deschis scorul prin Robert Martin, care a punctat în debutul părții secunde cu un șut imparabil de la 18 metri, direct în vinclu. A urmat o perioadă de scădere în jocul echipei sucevene, care le-a permis juniorilor vasluieni să puncteze de trei ori la rând. Cu antrenorul principal Selim Benachour în teren în ultima jumătate de oră, Foresta a redus din diferență în secvențele de final prin Grumezescu, care  a transformat un penalty acordat de centralul Florin Motriuc pentru un fault comis asupra lui Pavel.

Foresta Suceava a început meciul în alcătuirea: Logofătu – Onofraș, Mateciuc, Vițelaru, Mocanu – Căinari, Vremea, Bejenar, Artenie – Grumezescu, Martin. Pe parcursul întâlnirii mai intrat: Ionescu, Robciuc, Cărbune, Mateiciuc, Pavel, Boca și antrenorul Benachour.

Trei victorii și tot atâtea eșecuri a înregistrat Foresta în meciurile de pregătire din intersezon: 3-0 cu LPS Suceava, 3-1 cu CSM Pașcani, 6-2 cu Șomuz Fălticeni, 2-4 cu Aerostar Aerostar, 1-2 cu Ceahlăul Piatra Neamț și 2-3 cu Juniorul Sporting Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava