Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava joacă la sfârșitul acestei săptămâni pe terenul singurei echipe care nu a pierdut vreun joc în actualul sezon, FC Brașov. Invincibilitatea din primele 11 etape a viitorului adversar nu îl sperie însă pe antrenorul Cristian Popovici.

„Mergem să câștigăm la Brașov, dar suntem siguri că și adversarul dorește asta. Sperăm să ne mobilizam mai bine. Știm că nu au pierdut până acum, dar este un început pentru oricine”, a declarat Cristian Popovici. Tehnicianul sucevenilor are totuși o nemulțumire: „Am o echipă bună, dar nu am o bancă de rezerve care să ne salveze în situațiile delicate. Numeric nu stăm bine.”

Brașovenii nu vor putea conta în partida cu Foresta pe Băjan și Sburlea, jucători care au primit cartonașe roșii în etapa precedentă. În schimb, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, îl va avea la dispoziție pe atacantul moldovean Sergiu Istrati, care s-a recuperat complet după o accidentare suferită antrenamente.

Derby-ul etapei a 12-a din Liga a 2-a, dintre FC Brașov și Foresta Suceava, este programat vineri, de la ora 17:30, și va fi transmis în direct pe Digi Sport și Dolce Sport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava