Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul rundei a VIII-a a seriei I a Ligii a III-a, desfășurată la finele săptămânii trecute, două dintre echipele sucevene au câștigat și una a pierdut. Foresta Suceava a reuști să se impună pe terenul formației Știința Miroslava. Elevii antrenorului Ionuț Moșteanu au condus cu 3-0 după punctele reușite de Robert Martin, Jordan Atouba și Marian Ilie, dar apoi a tremurat până la final pentru că a primit două goluri în ultimele 11 minute de joc.

Și Șomuz Fălticeni și-a trecut în cont toate cele trei puncte în partida cu Hușana Huși. Golul victoriei a fost înscris de Olavio Fernandes Pinho Gomes în minutul 1.

Surpriza zilei a venit de la Rădăuți acolo unde a avut loc derbiul etapei a VIII-a. Scorul final al disputei dintre Bucovina Rădăuți și Dante Botoșani numai de derbi nu a fost, oaspeții câștigând cu 4-0! Pentru botoșăneni au marcat Cornel Căinari, Andrei Merticaru și Alexandru Marin, de două ori. De menționat faptul că primul și ultimul marcator au fost jucători și la Foresta Suceava, ”Calu” Marin fiind ”disponibilizat” și el mult prea ușor.

În ultima etapă a turului seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava va primi pe stadionul ”Areni” vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți vor evolua în deplasare, prima pe terenul liderului Dante Botoșani, a doua la CSM Bacău.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a:

Ceahlăul Piatra Neamț – JuniorulVaslui  2-0

CSM Pașcani – CSM Bacău amânat

Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani        0-4

Șomuz Fălticeni – Hușana Huși      1-0

Știința Miroslava – Foresta Suceava        2-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava