MOPAN Suceava

Runda cu numărul IV a seriei I a Ligii a III-a de fotbal a programat derbiul sucevean dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava. Așa cum era de așteptat, meciul a fost deosebit de echilibrat și aprig disputat.

Fără antrenorul principal, Dorin Goian, depistat pozitiv cu COVID-19, gruparea oaspete nu a arătat consistență și a pierdut în final cu 3-2. După ce arătase o oarecare revenire după victoria de la Piatra Neamț, Foresta Suceava a fost nevoită să facă o pauză din cauza faptului că Bucovina Rădăuți nu a putut prezenta o echipă completă, fiind decimată de coronavirus. ”Sincopa” nu le-a prins bine ”galben-verzilor” care au fost conduși după primele 45 de minute cu scorul de 1-0, fălticenenii punctând prin Franck Toukam în minutul 35.

Imediat după pauză, Alexandru Marin a restabilit egalitatea. Nu a fost decât un simplu ”foc de paie” pentru că Vasile Padovei a marcat de două ori ducând scorul la 3-1 în favoarea gazdelor. Foresta Suceava a redus din handicap prin același Alexandru Marin în prelungirile partidei și derbiul Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea fălticenenilor.

Șomuz Fălticeni are punctaj maxim, un lot competitiv și merite deosebite după startul reușit din acest sezon competițional.

Tot în etapa a IV-a a seriei I, Bucovina Rădăuți a primit pe teren propriu vizita grupării Știința Miroslava. Abia refăcută oarecum după fluxul de infectări cu COVID-19, formația gazdă a încercat să țină piept unei echipe care câștigase toate cele trei meciuri disputate în acest campionat, din care unl pe terenul Forestei Suceava.

Rădăuțenii au arătat determinare și dorință de victorie și în consecință au și câștigat cu scorul de 2-0. Golurile succesului surprinzător au fost semnate de atacantul Ionel Stoian.

Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava se vor întâlni din nou în Cupa României, miercuri de la ora 14.30 tot pe stadionul ”Constantin Jamaischi”.

În etapa a V-a, Foresta Suceava va primi vizita liderului la zi Hușana Huși, în timp ce Bucovina Rădăuți va evolua la Ceahlăul Piatra Neamț. Șomuz Fălticeni va avea și ea parte de un adversar redutabil în deplasare, Știința Miroslava.

Rezultate consemnate în etapa a IV-a:

Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava 3-2

Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava      2-0

Dante Botoșani – Ceahlăul Piatra Neamț         0-3

Hușana Huși – CSM Pașcani  3-0

Bradul Borca – Juniorul Vaslui       0-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava