Federația Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din Turul IV al Cupei României. Gruparea Foresta, unica reprezentantă a județului Suceava care a ajuns în această fază a competiției, va lupta pentru calificarea în șaisprezecimi împotriva formației Aerostar Bacău.

Partida va avea loc stadionul Areni, marți, 10 septembrie, cu începere de la ora 16.30. Duelul se anunță unul foarte interesant, în condițiile în care, în campionat, cele două echipe sunt considerate drept principalele pretendente la promovare din Seria I a Ligii a III-a.

„Va fi interesant să vedem care este nivelul nostru și al celor de la Aerostar într-un meci oficial, din Cupa României. Noi ne dorim foarte mult calificarea, pentru că am avea astfel ocazia să aducem din nou o echipă de Liga I pe Areni. Cred că fanii suceveni merită acest lucru”, a declarat antrenorul sucevean Bogdan Tudoreanu.

În turul precedent, Foresta a trecut cu 3-0 de Bucovina Rădăuți, în vreme ce băcăuanii au eliminat greu, în urma loviturilor de departajare, formația de Liga a IV-a ieșeană Unirea Mircești.

În această fază a Cupei României participă 36 de echipe: 16 din Liga a II-a, 19 din Liga a III-a şi una din Liga a IV-a, este vorba de Steaua Bucureşti. Cele 18 de meciuri se vor disputa într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor juca încă două reprize de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Pe 24-26 septembrie, când sunt programate șaisprezecimile de finală, vor intra în competiție și cele 14 echipe de Liga I.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava