Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a revenit acasă după stagiul de pregătire din Croația. Gruparea suceveană a jucat și patru partide amicale în cadrul turneul de la Medulin, bilanțul final fiind de patru înfrângeri și un egal. Foresta Suceava a pierdut în fața echipelor NK Sibenik și NK Istra, din prima ligă din Croația și cu FC Iskra din prima ligă din Muntenegru, a remizat cu FC Zarkovo din liga secundă din Serbia, pentru ca în ultimul meci să cedeze în fața grupării FK Iskra Danilovgrad, ocupanta locului 5 în prima ligă din Muntenegru.

Până la primul meci oficial din acest an, care va avea loc abia în martie, formația galben-verde va mai disputa patru partide de pregătire. Pe 11 februarie, Foresta Suceava va juca la Iași cu Poli, pe 19 februarie va primi la Suceava vizita echipei Bucovina Rădăuți, pentru ca poi să evolueze pe terenul echipelor CSM Pașcani, pe 26 februarie și la Hușana Huși, pe 5 martie.

Se pare că și ”neclaritatea” privind antrenorul principal al Forestei Suceava a fost lămurită, Ionuț Moșteanu urmând să fie în continuare tehnicianul echipei sucevene. Oricum, totul se va lămuri se pare la conferința de presă care va avea loc azi la clubul sucevean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava