Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de rugby juniori sub 17 ani (jucători născuţi în anul 2000) a Liceului cu Program Sportiv Suceava a participat la sfârșitul săptămânii trecute, la Bârlad, la turneul final al Campionatului Naţional de Rugby în 7. Formaţia pregătită de antrenorul Dumitru Livadariu a făcut parte din grupa B alături de echipele CT ”Dinicu Golescu” București, CSS 2 Baia Mare și RC Brașov. Din cealaltă grupă au făcut parte echipele CS Aurora Băicoi, CSO Pantelimon, CSȘ Bârlad și LPS Focșani.

Primul meci al sucevenilor din competiție a fost și cel mai dificil, în compania grupării CSS 2 Baia Mare, echipă care a și câștigat până la urmă titlul de campioană națională. Elevii antrenorului Dumitru Livadaru au avut o primă repriză mai slabă, dar au revenit puternic în partea secundă când au și marcat două eseuri. Din păcate scorul final a fost 19-14 în favoarea maramureșenilor.

În cel de-al doilea joc al turneului final pentru LPS Suceava, adversară i-a fost echipa RC Brașov. Elevii antrenorului Dumitru Livadaru s-au descurcat foarte bine și au câștigat cu 26-21. În ultimul joc al grupei a II-a, formația suceveană nu s-a regăsit deloc și a fost depășită clar de CT ”Dinicu Golescu” București cu scorul de 27-0.

În partida pentru locurile V-VI, LPS Suceava a învins LPS Focșani cu 17-12.

”A fost un turneu final util pentru noi și sunt absolut convins că în grupa cealaltă am fi avut mai multe șanse la un loc pe podiumul de premiere. Cel mai bun meci al nostru a fost cel în compania campioanei CSS 2 Baia Mare, dovadă fiind și cea mai mică diferență de scor la care maramureșenii s-au impus în competiție.

Le mulțumesc băieților pentru efortul depus și cred că locul V între cele mai bune opt echipe din România este o recompensă a muncii lor. Sper să mai avem ocazia să ajungem la turneele finale să demonstrăm că rugbiul sucevean are resurse” a afirmat antrenorul echipei LPS Suceava, Dumitru Livadariu.

Şase dintre componenţii echipei LPS Suceava, Claudiu Chirilă, Robert Cuziac, Ionuţ Cozma, Sebastian Ianoş, Andrei Gigica şi Constantin Pascu, au fost convocaţi la o selecţie de formare a lotului naţional al României de rugby în 7, pentru Campionatul European pentru juniori sub 18 ani din 2018, selecţie ce va avea loc în perioada 5-6 iulie.

Din lotul echipeiLPS Suceava de rugby în șapte au făcut parte sportivii: Alexandru Traci, Petru Boian, Alexandru Atodiresei, Flavius Jalbă, Robert Tătar, Ştefan Cozma şi Florin Munteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava