Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul sucevean de heavy metal Sonniah lansează cel de-al doilea single al lor intitulat „Anger Divides”.

Membrii formației: ,,Versurile piesei Anger Divides vorbesc despre cum energiile negative pot afecta în mod direct relațiile interumane. Din păcate este un subiect foarte actual, deoarece oamenii s-au certat dintotdeauna între ei. Și noi am trecut prin ceva similar, atunci când single-ul era în stadiu embrionar, existau conflicte aproape zilnic în legătură cu direcția pe care o va lua piesa. Practic, sala de repetiție nu mai devenise un loc foarte prietenos, iar procesul de creație ajunsese o corvoadă. Totuși, după multe discuții, am reușit să transformăm această energie negativă în una fecundă pentru noi și astfel au apărut versurile piesei Anger Divides, compoziția definitivându-se într-un final. Mesajul nostru este unul simplu: Mai lăsați de la voi! ”

Instrumentalul a fost produs exclusiv de către membrii grupului, în cadrul studioului propriu, vocile fiind înregistrate la studioul LaRa Records. De partea de mix/master s-a ocupat Dragoș Geomolean, membru activ al formației E-an-na.

Trupa Sonniah s-a înființat în toamna anului 2019, la inițiativa lui Justin Curalariu (voce), a lui Șerban Medvichi (chitară), a lui Alex Rusu (chitară) și a Alessiei Manolache (tobe). În vara anului 2022 trupa l-a cooptat la bass pe Andrei Plecan, definitivându-și astfel componența. La momentul actual, formația lucrează la material nou, pregătind simultan și lansarea unor single-uri.

Song Link: (162) Sonniah – Anger Divides (Official Track) – YouTube

Band’s Social Media:
You Tube Channel: (107) Sonniah – YouTube
Facebook:(1) Sonniah | Facebook
Instagram: https://instagram.com/sonniah_band?igshid=YmMyMTA2M2Y=

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava