Concert pascal
MOPAN Suceava

Nicoleta Voicu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc datorită relației amoroase pe care a avut-o cu Gheorghe Turda.

Mai ales că cei doi, după ce au pus punct idilei lor, au ieșit în spațiul public și și-au adus unul altuia acuzații dure. Ei bine, iată că după separarea de artist cântăreața nu și-a găsit liniștea în brațele nimănui ba mai mult este dezamăgită de persoanele cu care colaborează, notează click.ro.

Nicoleta Voicu trece printr-o perioadă tristă din viața sa! Vedeta și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Click!.ro și a dezvăluit ce se petrece acum cu ea.

De asemenea, artista a eliminat, din viața sa, și persoanele care nu îi făceau bine: „Vara aceasta am selectat și oamenii care m-au solicitat pentru diverse evenimente. Am renunțat la impresarii care mă vor pentru comercial, care nu țin cont de calitatea artistică și merg pe profitul lor financiar acolo unde primează interesul lor. Prin asta am obținut o liniște, un echilibru, un bagaj artistic profesional solid și sunt pregătită să merg la drum cu toate bagajele făcute”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fosta-iubita-a-lui-gheorghe-turda-nicoleta-2202646.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava