• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cea mai fierbinte competiție de la Antena 1, “Insula iubirii”, a revenit cu al treilea sezon în care mai multe cupluri își testează dragostea și fidelitatea. Nici bine nu a început emisiunea, că unele perechi s-au despărțit deja, notează click.ro.

Este cazul Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, și a lui Ben, un antreprenor, originar din Slovenia. Cei doi erau împreună de un an și au intrat în show dornici să câștige împreună testul iubirii și să demonstreze că sunt cel mai haios cuplu. Cu toate acestea, planurile lor nu vor avea sorți de izbândă. În a patra zi în Thailanda, Diana a cedat și l-a sărutat pe Andy, una dintre ispite. S-a lăsat dusă de val și a uitat de iubitul cu care a intrat în competiția în care trebuia să-și testeze relația. Tânăra a pus ochii pe Andy încă de când i-au fost prezentate ispitele și nu mult i-a luat să se și îndrăgostească de el: “Mi-am dat seama că-l plac pe Andy mai mult decât normal.”, a recunoscut Diana în cadrul testimonialelor, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fosta-iubita-lui-varciu-cazut-ispita-la-insula-iubirii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava