• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un nou sezon din cel mai fierbinte reality show, ”Insula iubirii” a se derulează la Antena 1. Ceea ce nu știu mulți telespectatorii este că printre concurente se află și o mică ”vedetă”. Diana Constantinescu, care a venit în Thailanda să-și testeze relația pe care o are cu Ben, a avut o relație cu Liviu Vârciu, potrivit click.ro.

Acum, Diana este tunsă scurt, are multe tatuaje, pare dură și rebelă, însă, în trecut, tânăra arăta total diferit. În trecut, aceasta avea părul deschis la culoare și lung, însă și atunci, ca și acum, era în centrul atenției. Aceasta făcea furori pe rețelele de socializare prin fotografiile publicate, fotografii sexy și provocatoare, inclusiv topless, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/romanesti/romanesti/cum-arata-fost-iubita-lui-liviu-varciu-inainte-sa-fie-concurenta-la-insula

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava