MOPAN Suceava

Daniela Marin, fosta nevastă a lui Gyuri Pascu, a rememorat, într-o relatare pe blogul său personal, noaptea în care a murit regretatul artist. Femeia afirmă că, la sosirea primei ambulanțe, acesta își revenise complet și că nu mai existau nici măcar simptomele atacului de panică, potrivit click.ro.

După moartea lui Gyuri Pascu, au fost criticate serviciile de ambulanță și au fost declanșate mai multe anchete și investigații, inclusiv de către parchet, iar medicul de pe prima ambulanță a fost propus pentru sancționare. Cu toate acestea, Daniela Marin susține că din 13 septembrie artistul avea probleme la un picior, motiv pentru care mergea cu ajutorul cârjelor și că diabetul și scăderea vederii erau singurele afecțiuni pe care el recunoștea. Gyuri Pascu se temea de medici, iar fosta lui soție nu a reușit să-l convingă să meargă la controale medicale, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fosta-sotie-lui-gyuri-pascu-nu-stiu-daca-isi-dorea-sa-fie-salvat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava