MOPAN Suceava

Sfârșitul de săptămână se apropie, iar Iulius Mall Suceava s-a pregătit să-și întâmpine clienții cu evenimente aparte. Târg Handmade pentru iubitorii de obiecte lucrate manual, Expomineralia și Bag Expo pentru pasionații de accesorii și evenimente dedicate copiilor sunt propunerile pentru week-end.

De vineri până duminică, în perioada 7 – 9 octombrie 2016, la parterul Iulius Mall Suceava se organizează o nouă ediție a Târgului Handmade. Cei care apreciază unicitatea articolelor lucrate manual sau vor să cunoască noi tehnici de realizare a bijuteriilor și accesoriilor handmade sunt așteptați la standurile artizanilor, pregătiți să impresioneze publicul cu îndemânarea și imaginația lor. Podoabe, cutii de bijuterii pictate, cosmetice naturale, accesorii vestimentare, decorațiuni pentru locuință și multe alte obiecte deosebite vor fi prezentate la Târgul Handmade.

Tot până duminică, la parterul Iulius Mall se desfășoară Expomineralia și Bag Expo. Clienții care preferă pietrele preţioase şi semipreţioase vor descoperi exponate deosebite, la Expomineralia. Această ediţie este dedicată chihlimbarului, cei interesați putând admira şi cumpăra o gamă largă de bijuterii şi decoraţiuni realizate din „piatra norocului”. În plus, articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. În același timp, la Bag Expo sunt expuse modele din colecția de toamnă. O secțiune specială va fi dedicată studenților, care vor găsi rucsacuri, genți și mape pentru toate preferințele.

Dacă este sâmbătă, este zi de distracție pentru prichindei. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, se dă startul atelierului de creație. Cu sprijinul Creativ & Deco, cei mici vor realiza picturi pe pânză canvas, cu imagini predefinite ale personajelor din desene animate. Materialele sunt puse la dispoziția ștrengarilor de Iulius Mall Suceava, creațiile putând fi luate acasă de micii pictori, pentru a-și înfrumuseța camera. De la ora 16.00, buna dispoziție este garantată pentru năzdrăvani, la petrecerea clovnului Bobo. Și de această dată, îndrăgitul personaj le-a pregătit concursuri, jocuri, farse și alte surprize.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava