Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a ajuns din nou la barajul pentru promovare în Liga a II-a de fotbal. E adevărat, este un prim test pentru că și în caz de succes va mai urma unul, dar este o condiție absolut necesară pentru a activa în eșalonul secund. Așadar, mâine de laora 18.00 pe stadionul ”Areni”, gruparea suceveană va primi o fostă campioană a României, Oțelul Galați.

Sezonul competițional care tocmai s-a încheiat a fost unul relativ bun pentru Foresta Suceava, care, în pofida unor ”interferențe” din perioada antrenorului Ionuț Moșteanu, a reușit să ajungă în baraj, așa cum și-a propus. În mod normal, pentru că se știa cu ce echipe se va disputa barajul de promovare, ar fi trebuit de evitat Oțelul Galați, însă faptul este consumat și la urma-urmei oricum ar fi trebuit de depășit orice echipă avută în cale.

Formația suceveană are un tonus bun și câțiva jucători de valoare care pot face diferența. Pentru că primul meci este acasă, în fața propriilor suporteri, trebuie de apăsat pe accelerație. Dacă ai avantaj, presiunea din meciul retur va fi enormă.

”Atmosfera în cadrul lotului echipei noastre este una bună. Nu există probleme majore și așteptăm publicul la stadion pentru că știu că jucătorii noștri vor face tot posibilul pentru victorie” a spus președintele ACS Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Intrarea la meciul Foresta Suceava – Oțelul Galați, de mâine 25 mai ora 18.00, va costa 10 lei, iar bilete vor putea fi puse în vânzare începând cu ora 16.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava