Comenzi MOPAN Suceava

Formația Bucovina Rădăuț se află în plină perioadă de stagiu centralizat de pregătire. Cantonamentul se desfășoară pe plan local, fotbaliștii pregătiți de Marius Lup, Ionuț Plămadă, Cristi Butnariu și Andrei Dumitraș beneficiind de condiții de masă și cazare dintre cele mai bune la Hotelul Gerald’s. Lotul Bucovinei este alcătuit din 23 de jucători: Butnariu, Udeanu, Gheorghiță – portari; Florescu, Dumitraș, Coajă, Șpac, Baciu, Leonte, Derevlean – fundași; Sahlean, Ungurianu, Svichi, Aftanache, R. Cimbru, Coroamă, Stroe, Irimescu, Sfîrnaciuc, Popovici – mijlocași; Stoian, Plămadă, Bălan – atacanți.

După ieșirea din cantonament, rădăuțenii au planificat un meci test în compania colegei de serie, Viitorul Darabani. Partida se va juca pe noul teren sintetic de la Pomârla, județul Botoșani, cu începere de la ora 11.00. Până în prezent, bucovinenii s-au descurcat perfect în meciurile amicale, înregistrând victorii pe linie: 4-2 cu Politehnica Iași, 3-0 cu FC Botoșani și 6-0 cu Juniorul Suceava.

Până la startul sezonului oficial gruparea rădăuțeană va mai juca o partidă de verificare cu Foresta Suceava, pe 4 martie, însă oficialii clubului sunt în căutare de alți doi-trei adversari pentru completarea programului de jocuri amicale.

După disputarea a 15 etape din sezonul regulat, Bucovina ocupă poziția secundă în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a. În primul meci de campionat din 2023, pe 11 martie, formația rădăuțeană va evolua pe teren propriu, împotriva celei de-a treia clasate, CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava