Concert pascal
MOPAN Suceava

Creditată cu una dintre cele mai mari şanse de a câştiga Cupa Mondială, Argentina nu a “rupt gura târgului” în meciul inaugural la turneul final  în care a întâlnit Bosnia – Herţegovina. Cea mai “bătrână” echipă care participă la Mondialul brazilian a avut multe probleme cu o formaţie calificată în premieră, doar inspiraţia de final a lui Messi salvâd gruparea “bianco – celestă” de la un semieşec.
Argentinienii au avut baftă încă din start, partida cu Bosnia – herţegovina începând practic de la scorul de 1-0 pentru că fundaşul Kolasinac a înscris în proprie poartă chiar din minutul 3. După acest gol, bosniacii au reuşit să stăvilească incursiunile sud-americanilor şi chiar să şuteze periculos la poarta apărată de Romero.
Repriza secundă nu a fost diferită de prima, elevii lui Safet Susic blocându-se bine în defensivă şi încercând să surprindă pe contraatac. Meciul se îndrepta spre un 1-0 chinuit când la “rampă” a ieşit poate cel mai talentat jucător al planetei, Lionel Messi. După o lovitură liberă executată foarte modest, starul argentinian a făcut un un-doi cu Higuain, pentru ca apoi să “înnoade” picioarele fundaşilor bosniaci şi să marcheze în stil de mare campion. Această reuşită a salvat practice un meci în care argentinenii au evoluat modest.
Nu a fost 2-0 pentru Argentina pentru că tehnicianul Bosniei – Herţegovina l-a introdus pe teren pe vârful de atac al Stuttgartului, Vedad Ibisevic, acesta găsind plasa porţii sude-americanilor în minutul 85.
Argenitna s-a impus aşadar în final cu 2-1 în faţa Bosniei – Herţegovina, dar fără glorie. În schimb, cu Dzeko şi Ibisevic pe teren, formaţia europeană poate încurca multe socoteli.

Pentru Argentina au marcat Kolasinac /3 (autogol) şi Messi ’65, iar pentru Bosnia-Herţegovina a înscris Ibisevici ’85.

Argentina: Romero – Zabaleta, Campagnaro (Gago ’46), Fernandez, Garay, Rojo – Mascherano, Di Maria, Rodriguez (Higuain ’46) – Messi, Aguero (Biglia ’87). Selecţioner: Alejandro Sabella.
Bosnia-Herţegovina: Begovici – Mujdza (Ibisevici ’69), Bikakcici, Spahici , Kolasinac – Besici, Hajrovici (Visca ’71), Pjanici, Misimovici (Medunjanin ’74), Lulici – Dzeko. Selecţioner: Safet Susici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava