• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Progresul Fratautii Vechi a reuşit să elimine din Cupa României şi componenta seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava. Echipa pregătită de Vali Tăutian s-a calificat în Turul al III-lea al competitiei, dupa ce a trecut a învins echipa suceveană cu un categoric 4-0..

Gazdele din Frătăuţii Vechi au deschis scorul în minutul 30 prin portarul Turiţă care a transformat o lovitură de la 11 metri. Golul doi a venit după doar 7 minute, Sorin Ilie învingându-l pe portarul celor de la Sporting, Afloarei, cu un şut la colţul lung.

Acelaşi Sorin Ilie a marcat şi golul trei al echipei din Frătăuţii Vechi şi tot după o acţiune personală încheiată cu inevitabilul şut la colţul lung. Morăraş a stabilit scorul final al disputei dintre Progresul Frătăuţii Vechi şi Sporting Suceava. Până la fluierul final singurul eveniment a fost eliminarea jucătorului formaţiei gazdă, Grigoraş.

În urma acestei victorii, Progresul Frătăuţii Vechi se pregăteşte pentru turul III al Cupei României, faza în care va primi cel mai probabil vizita celor de la FCM Dorohoi.

Progresul Frătăuţii Vechi: Turiţă – Morăraş, Capstrâmb, S. Ilie, Eg. Romaş, Em. Romaş, Al. Romaş, Clicinschi, Cojocari, Grigoraş, Gâză. Antrenor: Valentin Tăutian.

Sporting Suceava: Afloarei – Netbai, Vitu, C. Alexandru, Bâgu, Gugeanu, Gheorghiciuc, Leşanu, Moldovan, Bilt, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Guriţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava