Concert Pascal

Brigada numărul unu din România pe plan internaţional, alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, sătmăreanul Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe, continuă să primească dovezi de apreciere din partea UEFA.
Astfel, după ce doar în acest an au oficiat în Europa League partidele Benfica Lisabona – Galatasaray Istanbul şi Celtic Glasgow – Valencia, din faza şaisprezecimilor, Internazionale Milano – Eintracht Frankfurt, contând pentru optimile de finală, cei trei au fost delegaţi de forul continental să conducă duelul din returul sferturilor de finală dintre Napoli şi Arsenal, programat joi, 18 aprilie, cu începere de la ora 22.00. În manşa tur s-au impus londonezii cu scorul de 2-0.
Tot în acest an, brigada românească a împărţit dreptatea şi în confruntarea Belgia – Rusia, contând pentru preliminariile EURO 2020.
Sebastian Gheorghe şi colegii săi traversează un moment foarte bun al carierei, în toamna anului trecut fiind desemnaţi să conducă o serie de meciuri importante la nivel european, precum ŢSKA Moscova – Real Madrid, Barcelona – Inter Milano, Juventus Torino – Manchester United, FC Porto – Schalke din Champions League, dar şi confruntarea Germania – Olanda, din Liga Naţiunilor.
În vârstă de 42 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 12 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti, iar în anul 2016 a avut şansa de a fi delegat atât la Campionatul European din Franţa, cât şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava