Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflată în stagiul de pregătire centralizată de la Gura Humorului, Foresta Suceava a disputant un al doilea meci amical pe terenul sintetic de la Prundu Bârgăului îm potriva formației Gloria Bistrița. La capătul celor 90 de minute de joc scorul a fost 2-1 în favoarea echipei pregătite de Dorin Goian.

După o primă repriză fără gol, Vlad Codău a deschis scorul pentru „galben-verzi” după pauză, Robert Martin dublând avantajul Forestei. Bistrițenii au redus din avantaj dintr-un penalty. Jocul a fost echilibrat, însă modul în care s-au mișcat jucătorii suceveni a fost o surpriză plăcută.

Deși rezultatele din meciurile amicale nu sunt edificatoare, ele reliefează nivelul de pregătire la un moment dat și crează un tonus bun pentru jocurile oficiale. Să nu uităm că Gloria Bistrița este liderul seriei a X-a a Ligii a III-a.

Echipa trimisă în teren de Dorin Goian în prima parte: Niga – Grosu, Cimbru, Botezatu, Nițu, Samson, Ilie, Hagiu, Nechita, Căinari, Chika.

Echipa trimisă în teren de Dorin Goian în repriza a doua: Niga – Tănasă, Cană, Makongo, Cucoș, Mihalciuc, Filip, Netbai, Codău, Muntean, Martin.

Foresta Suceava va mai disputa meciuri amicale cu Șomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Calificată deja în play-off, Foresta Suceava va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava