Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a disputat, la sfârşitul săptămânii trecute, în cantonamentul de la Pojorâta, un meci amical pe stadionul „Rarăul”, din Câmpulung Moldovenesc, în compania grupării de liga a IV-a din localitate. Partida a fost dominată de formaţia pregătită de Petre Grigoraş, care s-a impus la final cu scorul de 7-0, la pauză 1-0, prin golurile reușite de Căinari (4), Ungurianu, Diallo şi Martin. Cu acest prilej au debutat pentru echipa suceveană fundaşii Adrian Neacşu (Sportul Snagov) şi Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) şi mijlocaşul Bogdan Filip (FC Botoşani II).

În afară de cei trei, Foresta a mai adus în această iarnă alţi şase jucători. Este vorba de portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamţ) şi Haralambie Mociu (Ripensia Timişoara), fundaşii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) şi mijlocaşii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuţi), Florin Burghele (Universitatea Cluj) şi Diallo Flatie, originar din Mali (Africa).

Foresta Suceava, prima repriză: Mociu – Sumanariu, Celeadnic, Neacşu, Drugă – Căinari, Rigoni – Cerlincă, Ungurianu, Filip – Marin.

Foresta Suceava, a II-a repriză: Cărbune – Corduneanu, Mandiuc, Mateciuc, Filip – Diallo, Stănescu, Căinari, Ungurianu, Burghele – Martin.

Nu au evoluat deloc accidentaţii Adrian Avrămia, care se află în recuperare după operaţia la menisc şi mijlocaşul Mario Pipoş, care s-a accidentat la jocul test cu Juniorul Suceava, disputat pe stadionul Iţcani.

După revenirea din stagiul de pregătire centralizată, sucevenii vor mai juca amicale cu Bucovina Rădăuţi, vineri, pe 14 februarie, cu începere de la ora 14.00, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, cu Ştiinţa Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, şi pe 29 februarie, în deplasare, şi cu Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamţ.

Forestierii suceveni vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Lieşti. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziţia secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava