Rapid Suceava a stat în etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a. De data aceasta ”sincopa” a fost folositoare, vremea la Suceava fiind absolut improprie pentru jocul de fotbal sâmbătă 23 martie. Oricum, formația suceveană mai are timp să se pună la punct cu pregătirea fizică pentru că va sta și în runda următoare.

”Cele două săptămâni în care nu vom juca sunt utile pentru noi pentru că vom încerca să uniformizăm nivelul pregătirii fizice la toți jucătorii din lot. Avem în echipă o mulțime de fotbaliști veniți în această iarnă și trebuie ca să-i aducem pe toți la același standard de pregătire. Mai mult, putem să facem progrese la capitolul omogenizare și relații de joc.

Sigur că am fi dorit mai mult de la meciul cu FC Botoșani, însă pentru noi cele mai importante partide sunt cu formațiile cu care ne aflăm în luptă direct pentru evitarea retrogradării. Fiecare meci de pe propriul teren este capital pentru noi și le vom trata pe toate Bogdan Tudoreanu.

În urma rezultatelor înregistrate în etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a, noul lider al clasamentului este FC Botoșani. Gruparea vecină a câștigat disputa cu Dunărea Galați și a profitat de faptul că CF Brăila a stat în runda a XVIII-a. Rapid Suceava a evitat poziția de ”lanternă roșie” la golaveraj pentru că Farul Constanța a pierdut la Delta Tulcea.

Rezultate consemnate în etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a II-a:

FC Botoșani – Dunărea Galați    5-1

Sportul Studențesc –  CS Buftea               1-2

CS Otopeni – Dinamo II                1-0

Delta Tulcea – Farul Constanța  2-0

Săgeata Năvodari – Chindia Târgoviște

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava