• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cadrul etapei a XX-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Bucovina Rădăuți a jucat pe terenul ocupantei locului secund în clasamentul seriei I, SC Oțelul Galați. Meciul a fost deosebit de echilibrat și s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Antohi în minutul 21.
În pofida înfrângerii, Bucovina Rădăuți și-a păstrat locul III în clasament beneficiind de eșecul celor de la Știința Miroslva în duelul cu liderul, Gloria Buzău.
Într-un alt meci disputat tot în cadrul etapei a XX-a a seriei I, Șomuz Fălticeni a fost surclasată pe terenul echipei MetalulBuzău cu scorul de 6-2. Golurile fălticenenilor au fost marcate de Julei și Cotoară.
Foresta Suceava a stat în această etapă.

Rezultate consemnate în etapa a XX-a a seriei I a Ligii a III-a:
CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț    0-2
CSM Râmnicu Sărat – Sănătatea Darabani    4-1
Știința Miroslava – Gloria Buzău    1-5
Oțelul Galați – Bucovina Rădăuți    1-0
Sporting Liești – FC Botoșani II    0-2
Metalul Buzău – Șomuz Fălticeni    6-2
KSE Târgu Secuiesc – CSM Focșani    1-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava