Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul unui meci restanță din Seria I a Ligii a III-a de fotbal, Foresta Suceava a primit pe teren propriu vizita echipei Sporting Juniorul Vaslui. După semieșecul, pardon, eșecul, de la Pașcani, sucevenii au dorit să se „scoată” după jocul cu vasluienii.

Chiar dacă în denumirea lor oaspeții au avut și au titulatura de „Juniorul”, meciul nu a fost unul ușor pentru „veteranii” suceveni. Dovadă a fost faptul că până în minutul 60 scorul a fost 0-0, Foresta Suceava, e adevărat, ratând și un penalti prin specialistul din vechime, Dudu Drugă.

Indicațiile antrenorului Gvozdenovic au avut efect, deși netraduse, în repriza secundă. Vasluienii s-au „tăiat” și Filip a marcat după o bâlbâială în careul advers.

Totuși, inspirația a venit pentru antrenorii suceveni care au mutat „Calul”. Jucătorul sucevean Alexandru Marin, poreclit după model hipic, a fost acolo unde trebuia și a marcat de trei ori până la fluierul final al celor 90 de minute de joc. Faptul interesant a fost acela că el nu a înscris cu vreo lovitură de cap, cum face de obicei, ci cu piciorul.

Oricum, Foresta Suceava – Sporting Juniorul Vaslui a fost 4-0 și sucevenii au urcat în clasament.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava