Concert pascal
MOPAN Suceava

Spectatorii care au venit pe stadionul ”Areni”, sâmbătă 2 septembrie, la meciul din etapa a II-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal dintre Foresta Suceava și CSM Vaslui, nu au avut ce regreta. Teren bun, vreme bună, goluri multe, totul a contribuit la una dintre cele mai frumoase victorii sucevene din ultima perioadă.

Chiar dacă spectatorii au fost cam puțini, goniți cu siguranță de incertitudinea care plutește în ceea ce privește conducerea clubului Foresta, copiii au creat o atmosferă deosebită, în nevinovăția lor, pe ei interesându-i doar reușitele și emoțiile de pe gazon.

Cu o echipă deosebit de solidă, CSM Vaslui a dat în debut de meci o replică puternică gazdelor sucevene. A fost deajuns să apară o eroare în sistemul defensiv al oaspeților și Chika Odoh a marcat cu un șut de zile mari sub bară. Până s-au mai trezit vasluienii a fost 2-0 pentru ”galben-verzi”, Corniciuc marcând cu o execuție superbă din afara careului.

Vasluienii nu au cedat și au redus din handicap prin Robert Rusu, atacantul înscriind cu u frumoasă lovitură de cap. Până la pauză a fost totuși 4-1 în favoarea gazdelor. Tânărul Mihalciuc, care a alergat extrem de mult, a punctat și el cu un șut vinclu din careul mic al vasluienilor. Poate cel mai frumos gol al partidei la reușit același Chika Odoh, el pătrunzând înșelător în careu, făcând efectiv o magie, pentru că fundașul vasluian a căzut secerat de fentele acestuia, pentru ca apoi să plaseze balonul lângă bară în colțul lung.

După pauză, gazdele s-au retras în propia jumătate, la adăpostul rezultatului consemnat pe tabela de marcaj și le-au dat oaspeților posibilitatea să atace. Doar portarul Toma Niga a făcut ca vasluienii să nu marcheze la câteva ocazii mari pe care le-au avut. Și Foresta Suceava a avut câteva oportunități mari de a marca, dar bara s-a opus în două rânduri, la fel ca și poartarul advers. Scorul final al disputei dintre Foresta Suceava și CSM Vaslui a fost 4-2, oaspeții marcând un ”golazzo” prin Vasile Buhăescu.

Foresta Suceava: Niga – Cimbru, Makongo, Balan – Corniciuc, Mihalciuc, Samson, Balint, Nițu – Nechita, Chika. Au mai jucat: Brașoveanu, Cozma, Ababei.

După două etape, Foresta Suceava are șase puncte și arată un lot extrem de competitiv deși ar mai avea nevoie de ceva completări. În etapa viitoare, Foresta Suceava va evolua la Viitorul Darabani.

În această a doua rundă de campionat, Bucovina Rădăuți a câștigat în deplasare la CSM Bacău cu scorul de 4-2, pentru elevii antrenorului Ovidiu Murariu marcând Andrei Alecsandru, din penalty și Robert Ciobanu, care a reușit un hattrick.

Și Șomuz Fălticeni și-a trecut primul punct din acest sezon competițional în urma remizei înregistrate pe propriul teren în fața grupării Aerostar Bacău. A fost 1-1 pentru gazde punctând Julei.

Rezultate consemnate în etapa a II-a:

Șomuz Fălticeni – Aerostar Bacău  1-1

Rapid Brodoc – Viitorul Darabani  4-0

Foresta Suceava – CSM Vaslui      4-2

Știința Miroslava – FC Bacău         4-2

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți    2-4

 

Sursă foto: Bucovina Sport

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava