Concert pascal
MOPAN Suceava

Formațiile Viitorul Liteni și Bucovina Dărmănești s-au întâlnit, pe stadionul Areni, într-o reeditare a finalei Cupei României de anul trecut. La fel ca și în 2022, trofeul a fost cucerit de Viitorul Liteni, care s-a impus cu 4-2 (3-0) la unui meci aprig disputant și aplaudatde cei aproximativ 500 de spectatori prezenți în tribune.

V. Răzlog, Lungu, Tomescu și Gliga au marcat golurile victoriei pentru trupa antrenată de către Demis Maranda și Cătălin Holca, care a avut parte de un sezon 2022-2023 perfect, încununat cu câștigarea campionatului Ligii a IV-a și promovarea în eșalonul al treilea. Pentru Bucovina Dărmănești au punctat Seliuc și Dumitraș.

Mai trebuie spus că meciul a fost întrerupt în minutul 36, la scorul de 0-3, după ce una dintre barele porții dinspre tabela de marcaj s-a desprins de pe gazon în urma contactului cu un jucător. Poarta a fost reparată, dar este clar că și bătrânul stadion ”Areni” are nevoie de un up-grade.

În faza regională a Cupei României, care va debuta pe 12 iulie, Viitorul Liteni va evolua în Grupa II a Regiunii 1, alături de Gauss Bacău și CSM Bacău.

Viitorul Liteni: Maihofer – Bumbac, V. Răzlog, P. Răzlog, Bîgu, Nuțescu, Maftei, Rusu, Tomescu, Gliga, Lungu.

Bucovina Dărmănești: Greciuc – Ocrainiciuc, Bodnariuc, C. Parasca, G. Parasca, Murărescu, Repoșapcă, Bejenari, Barbir, Robciuc, Ciocoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava