• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Multă vreme le-a cucerit pe fanele surorii lui, însă iată că este momentul să se lanseze şi el în industria muzicală. Fratele Alinei Eremia este gata să facă marele pas, potrivit click.ro.

Este super sexy, are o privire seducătore şi e mai mic decât sora lui, Alina Eremia (21 de ani), fostă vedetă LaLa Band şi actriţă în „Pariu cu viaţa”. Este vorba de Mircea Eremia (18 ani), mezinul familiei, care are deja o mulțime de admiratoare, încă de la debutul surorii sale în showbiz, mai scrie sursa citată.

Mircea a studiat la Liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu şi a cochetat din adolescenţă cu showbiz-ul. Tânărul a ştiut exact ce vrea de la viaţă, aşa că i-a comunicat şi surorii lui şi a început să facă paşi mici, dar siguri. Este frumuşel, a mers la sală şi şi-a modelat corpul, şi a luat şi lecţii de canto. De aici, a mai fost doar un pas, pe care l-a făcut cu încredere, semnând un contract pentru prima piesă cu Mango Records şi Media Pro Music.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/fratele-alinei-eremia-se-lanseaza-muzica

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava