Concert pascal
MOPAN Suceava

Chaka Khan și Sam Smith pregătesc un duet, deși încă nu s-au întâlnit să înregistreze împreună, fiind foarte haotici în gestionarea propriilor orare, notează contactmusic.com.

Cântărețul, în vârstă de 23 de ani, nu a făcut un secret din admirația lui pentru interpreta piesei ´I’m Every Woman´ și, de când au făcut cunoștință, cei doi s-au înțeles foarte bine, iar acum plănuiesc să intre în studio împreună.

Vorbind înaintea spectacolului susținut la clubul jazz Ronnie Scott din Londra, Chaka a spus: ˝Eu și Sam Smith suntem buni prieteni, iar el ar fi fost prezent aici în această seară dacă nu și-ar fi început propriul turneu. Am tot vorbit, și vorbit, și discutat mult timp, iar acum suntem pregătiți să realizăm ceva împreună.˝

Cântăreața și compozitoarea, în vârstă de 62 de ani – care a vândut peste 70 milioane de albume în cariera ei, de peste 40 de ani – a mărturisit că lipsa lor de organizare în ceea ce privește propriile programe a fost factorul principal care i-a împiedicat să se întâlnească în studio, potrivit sursei citate.

Ea a declarat pentru ziarul Daily Mirror: ˝Chiar am vorbit și despre cum va apărea el pe scenă și vom cânta împreună piesa ´Love Me Still´, dar vom ajunge într-un studio de înregistrări foarte curând. Dar el este la fel de dezorganizat ca mine, nu știe când are liber, iar eu nu știu când am eu o pauză în orar pentru a ne întâlni și a înregistra. Dar cu siguranță vom găsi ocazia și vom înregistra împreună.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava