Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava se va despărţi în această iarnă de fraţii Florin şi Ionuţ Plămadă. Acestora le-a expirat împrumutul la gruparea suceveană şi vor reveni la prim-divizionara FC Botoşani.
În schimb, se pare că “ceferiştii” vor să-şi consolideze lotul cu alţi patru jucători, totul depinzând însă de bugetul pe care îl vor avea la dispoziţie la începutul lui 2014.
“După plecarea fraţilor Plămadă, care se vor întoarce la FC Botoşani, lotul echipei noastre va număra doar 19 jucători. Sperăm să-i putem ţine pe toţi şi să mai aducem 3-4. Avem o listă cu jucători pe care ni-i dorim şi am purtat câteva discuţii, dar totul depinde de banii pe care îi vom avea.
Oricărui jucător care vine trebuie să îi dai ceva când semnează. Nu vrem să păţim ca anul trecut cu cei care au venit din Ardeal. Preşedintele clubului nostru nu a avut posibilitatea să le dea ceva la semnătură pentru a-i putea pune să semneze pe un an şi jumătate. Atunci altfel ar fi fost situaţia, altfel s-ar fi dăruit şi ei. Când ştiu că salariile sunt mici şi ca nici acei bani nu se iau la timp este greu să-I convingi să vină la echipă. Sunt şi cazuri în care ei preferă să joace în Liga a III-a. De exemplu, momentan este greu să convingi un jucător de la Dorohoi să vina aici. Noi sperăm totuşi să fie mai bine din iarnă şi să reuşim să convigem jucătorii pe care vrem să îi aducem”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.
“Ceferiştii” intenţionează ca în luna ianuarie să organizeze o acţiune de selecţie printre jucătorii din judeţ.
Rapidiştii suceveni au primit promisiuni că pe parcursul acestei săptămâni vor mai încasa o parte din banii promişi la începutul anului. Conducerea de pe Areni speră ca din aceşti bani să poată achita câte două dintre salariile restante catre jucători.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava