Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce a demonstrat ce poate în pădure, la „Ferma vedetelor”, Otilia Billionera, pe numele ei real Otilia Brumă, ne-a povestit care sunt fricile ei şi de ce îi este teamă cel mai mult în competiţia de la „Survivor România”, care va începe la Pro Tv din 16 ianuarie. Click! îţi spune în exclusivitate care sunt problemele solistei internaţionale.

Dacă acum 3 ani aţi văzut-o pe Otilia Brumă (29 de ani) tăind lemne şi mulgând vaca la ţară, iată că acum solista se numără printre cei 12 faimoşi concurenţi de la „Survivor România 2022”, competiţie care se va difuza pe Pro TV din data de 16 ianuarie. Solista intră în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, dar şi pentru titlul de „Survivor România”. Cu toate că e o optimistă convinsă şi foarte ambiţioasă atunci când vine vorba de o competiţie, Otilia spune că are şi ceva temeri în ceea ce priveşte probele pe care va trebui să le treacă, dar şi statul în Republica Dominicană pentru o perioadă lungă de timp.

„O să încerc să fiu atentă şi, pe cât posibil, să nu mă accidentez. Cred că lucrurile se pot complica mult dacă mă rănesc şi chiar îmi doresc să ajut echipa, să fiu în cea mai bună formă a mea. Legat de micile temeri pe care le am acum, înainte de Survivor, cred că e normal să le am, la fel şi emoţiile. În general, lucrurile pe care nu le pot controla mă sperie puţin, iar aici mă refer la fenomene naturale. Sper să nu ne prindă vreun tsunami acolo. În rest, mi-ar mai fi frică să sar de la înălţime”, spune Otilia, potrivit click.ro.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fricile-otiliei-billionera-la-survivor-romania-407924.html#gal=Mp_n8kdtXm&gal_i=7&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava