Concert pascal
MOPAN Suceava

Originar din Republica Dominicană, locul în care se filmează Survivor România 2021, Starlin de la Războinicii poate spune că România este acasă pentru el. Acesta s-a căsătorit cu o româncă, alături de care are o minune de fetiță, Dafne, în vârstă de cinci ani, notează click.ro.

Starlin a rămas în ultimii șapte Războinici, la Survivor România, după un traseu în care a demonstrat că este unul dintre pilonii echipei, cel care de multe ori îi susține pe colegi de pe margine, dar și acela care a devenit autorul unor momente ușor de ținut minte, precum duelul consacrat cu Cătălin Moroșanu.

Starlin poate spune că este atât de aproape de casă, dar atât de departe, căci acesta este născut în Republica Dominicană, dar izolat pe insula care i-a devenit „acasă” în ultimele trei luni, mai scrie sursa citată.

Mariano Starlin Belen Medina trăiește de mai bine de 10 ani în România, este căsătorit cu o româncă și împreună au o fetiță de 5 ani, Dafne, principala motivație de a rezista cât mai mult în reality show-ul de supraviețuire.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-familie-frumoasa-are-starlin-de-la-survivor-romania-cea-mai-mare-motivatie-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava