MOPAN Suceava

Paul Surugiu – Fuego (42 de ani) a transmis un mesaj emoționant pe conturile sociale pentru aniversatele zilei de 9 iulie: Mirabela Dauer (72 de ani), Angela Similea (73 de ani) și Margareta Pâslaru (76 de ani), dar și pentru colegul Daniel Iordăchioaie (51 de ani). Cei 4 sunt născuți toți în aceeași zi, notează click.ro.

La patru ani, Fuego cânta melodiile Mirabelei Dauer și și-a dorit să o cunoască. „Dintotdeauna, data de 9 iulie a avut o mare însemnătate pentru muzica ușoară românească. S-au potrivit astrele, conjuncturile, destinele într-un fel încât în ziua aceasta să fie născuți patru dintre cei mai importanți artiști ai genului, nume de legendă, care-au dăruit o viață artei românești – MIRABELA DAUER, ANGELA SIMILEA, MARGARETA PÂSLARU și DANIEL IORDĂCHIOAIE. Le urez tuturor ani mulți de viață și de cântec, cu bucurii nemăsurate!”, e parte din mesajul scris de Fuego pe Facebook, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-mesaj-lacrimogen-pentru-mirabela-dauer-ce-urare-speciala-i-facut-de-ziua-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava