Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinții unei fetițe în ziua de 23 septembrie, după ce Gabriela a efectuat numeroase tratamente pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Cuplul a împărășit cu prietenii virtuali fericirea pe care a resimțit-o și a distrubuit forografii cu cea mică. Tavi este un tătic mândru și a anunțat deja că cea mică va purta un nume cu rezonanță, Victoria, notează click.ro.

Ca orice mama, Gabriela a rămas internată în spital câteva zile după venirea pe lume a Victoriei. Pe 26 septembrie, ea a primit acordul medicilor să părăsească spitalul,alături de fiica ei. Gabriela a scris pe pagina sa de Facebook un anunț prin care le spune prietenilor că va pleca acasă și le mulțumește pentru susținere. ”Azi plecăm acasă toți trei! Mulțumim echipei Sanador pentru profesionalism și vouă pentru toate mesajele de încurajare!” , a fost mesajul scris de proaspăta mămică, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriela-cristeaexternata-din-maternitate-azi-plecam-acasa-toti-trei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava