Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriela Spanic, celebra actriță de telenovele originară din Venezuela, a venit în urmă cu 15 ani în România să joace alături de Lucian Viziru, în telenovela de mare succes la acea vreme, „Numai iubirea” (Pro TV). Cei doi s-au sărutat atunci pasional în telenovelă și au fost la un pas de a trăi o adevărată poveste de dragoste. Viziru nu a uitat-o pe Gabriela nici acum și a invitat-o la o șuetă on-line în podcastul său, potrivit click.ro.

Gabriela Spanic are acum 48 de ani și este considerată „regina telenovelelor” în Venezuela. Actriţa a adus în discuție în podcastul lui Lucian Viziru momente de groază pe care la trăit în 2010, atunci când a descoperit că fosta ei asistentă, Maria Celeste Fernandez, care a şi primit condamnare pentru tentativă de omor, a otrăvit-o, atât pe ea cât şi pe fiul şi pe mama acesteia cu substanţe toxice.

Fiul actriţei avea atunci aproape doi ani, iar starea acestuia de sănătate a fost una precară. Gabriela Spanic s-a luptat mulţi ani ca fiul ei să îşi rezolve problemele stomacale, urmări ale acestor substanţe. „Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor. Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață. Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine.”, a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabriela-spanic-despre-tentativa-de-omor-635567.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava