Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul liberal de Suceava, Constantin Galan, a declarat că va susţine demersul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu în vederea păstrării identităţii liberalismului şi a numelui PNL. Galan a spus că a participat miercuri seara, alături de alţi aproximativ 40 de parlamentari ai PNL, la o întâlnire cu fostul lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Această întâlnire a avut ca principal subiect de discuţie susţinerea liberalismului. Galan a mai arătat că acelaşi demers este susţinut şi de mai mulţi primari, consilieri locali şi judeţeni din întreaga ţară. „La această întâlnire s-a vorbit despre susţinerea liberalismului şi a numelui de PNL”, a spus Galan.

Deputatul liberal sucevean a precizat că personal nu a semnat nici un document de susţinere a acestui demers sau de înfiinţare a unui nou partid. „Nu am semnat nici un document. Sunt şi voi rămâne liberal în continuare. Am fost doar la o întâlnire a unui grup care îşi doreşte păstrarea identităţii PNL. Şi am mers cu mare plăcere pentru că fac parte din PNL şi a fost o întâlnire cu colegul meu Călin Popescu Tăriceanu, pentru că este liberal”, a precizat Constantin Galan. El a subliniat că dacă fostul lider al liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi dorit să distrugă PNL nu s-ar fi dus la întâlnirea şi discuţiile cu aceasta de miercuri seara.

Galan alături de Tăriceanu în demersul său privind păstrării identităţii liberalismului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava