Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL din colegiul Rădăuţi, Constantin Galan, a anunţat că în acest muncipiu vor începe lucrările pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Galan a spus că investiţiile vor începe de luni, 25 martie a.c., inniţial pe şase străzi, iar apoi pe alte trei. El a precizat că valoarea totală a proiectului pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare este de peste 15 milioane de euro, lucrările urmând să fie realizate pe 99 de străzi din Rădăuţi.

În acelaşi timp, deputatul liberal a ţinut să precizeze că s-a interesat la ministerul condus de Dan Şova, pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, în legătură cu stadiul în care se află proiectul de construcţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi. Constantin Galan a arătat că acest proiect nu poate fi realizat în momentul de faţă deoarece Primăria Rădăuţi nu a făcut demersurile necesare pentru reglementarea situaţiei juridice a terenurilor pe care urmează să fie construită şoseaua de centură.

„Sunt un susţinător al acestui proiect, chiar dacă primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că primeşte contre din partea USL. Nu este adevărat. El nu şi-a făcut treaba cu situaţia juridică a terenurilor. Lucrurile se vor rezolva după ce îşi face el temele. Nu o să vină nimeni de la ministerul pentru proiecte de interes naţional să stea de vorbă cu fiecare cetăţean pentru a clarifica problema exproprierii. Asta este o problemă locală care trebuie rezolvată de primar şi de aparatul propriu din primărie”, a declarat deputatul PNL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava